Οι φήμες στη Θεσσαλονικη οργιάζουν,τα κρεμασμένα τσαρούχια δείχνουν τα... όρια συμμοριών

Μυστήριο... πλανάται στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ή, πιο σωστά, στα καλώδιά της! Συγκεκριμένα, εδώ και περίπου τρεις μήνες, σε καλώδια ηλεκτροφωτισμού τα οποία βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης, κρέμονται τσαρούχια!
Στην Τσιμισκή και την Εγνατία, αλλά και στην Αλεξάνδρου Σβώλου, όπως και σε άλλα σημεία διάσπαρτα στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν τσαρούχια. Κάποιοι, απέδωσαν την κίνηση στο δήμο Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι τα τσαρούχια τοποθετήθηκαν στα καλώδια προκειμένου να... στολιστεί η πόλη για την 25η Μαρτίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, όπως διαβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Τα τσαρούχια δεν τοποθετήθηκαν από το δήμο Θεσσαλονίκης. Πάντως, αυτοί που τα κρέμασαν το έπραξαν με οργανωμένο σχέδιο και δείχνουν να έχουν χιούμορ. Και με όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν χιούμορ και μπορούν να προσθέσουν μια ευχάριστη νότα στη βαριά καθημερινότητά μας», υπογραμμίζει ο κ. Ζέρβας.
Ποιοι και γιατί...
Ποιοι και γιατί κρέμασαν τα τσαρούχια, ή έστω τι θέλουν να δείξουν με την πράξη τους, παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, αφού ούτε η Τροχαία Θεσσαλονίκης γνωρίζει κάτι. «Είδαμε τα τσαρούχια ένα πρωί να κρέμονται στα καλώδια, αλλά δε γνωρίζουμε ποιος και γιατί τα έβαλε», αναφέρει ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τυριακίδης.
Αγνοια για το θέμα δηλώνει και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Μήλιος, ο οποίος διερωτάται μήπως πρόκειται για κάποιου είδους προβοκάτσια, αφού τα τσαρούχια έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό.
Και στην Πάτρα!
Το μυστήριο επιτείνει το γεγονός ότι τσαρούχια κρεμάστηκαν πρόσφατα σε καλώδια και στους δρόμους της Πάτρας! Οι φήμες στην αχαϊκή πρωτεύουσα οργιάζουν, αφού κάποιοι πιστεύουν ότι τα κρεμασμένα τσαρούχια δείχνουν τα... όρια συμμοριών, κάποιοι άλλοι τα συνδέουν με εμπόριο ναρκωτικών, ορισμένοι θεωρούν ότι πρόκειται για μήνυμα εναντίον των πολιτικών, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν πως τα τσαρούχια κρεμάστηκαν για πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸