Cocktail blog

Boutique Hotel Amphitryon στη Ρόδο

Το Amphitryon είναι το μοναδικό boutique hotel στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Σε απόσταση 200 μ. μπορεί κανείς να βρει την μαγευτική Μεσαιωνική Πόλη, σε 800 μ. την πιο όμορφη πλαζ της πόλης και σε 1 χλμ. το φημισμένο Καζίνο της Ρόδου. Απέχει μόλις 1,3 χλμ. από το λιμάνι, και 14,5 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.
Προσφέρεται για αξέχαστες διακοπές τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα, τον ήλιο και την ιστορία τουσμαραγδένιου νησιού. Επισκέπτες με επιχειρηματικές δραστηριότητες στο νησί μπορούν να εμπιστευτούν το Amphitryon για τη διαμονή τους καθώς και για την διοργάνωση σεμιναρίων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου.

Διαθέτει 82 δωμάτια υψηλής αισθητικής, δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες εξοπλισμένα με τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι - μπαρ και δωρεάν υπηρεσίες Internet.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης στο χώρο της πισίνας και αξέχαστες βραδιές διασκέδασης στο μπαρ. Το κατάλληλα διαμορφωμένο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής mini gym του Amphitryon, προσφέρει τη δυνατότητα για πλήρη και ασφαλή άσκηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ στο κομψό εστιατόριό του προσφέρονται εξαίσια εδέσματα ελληνικής και διεθνούς κουζίνας σε μπουφέ και a la carte μενού.
Το μοντέρνο περιβάλλον του Amphitryon Boutique Hotel με το έμπειρο και ευχάριστο προσωπικό του υπόσχεται ξένοιαστες και ευχάριστες διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί του Ήλιου, τη Ρόδο.
Grefis Holidays
Grefis Holidays
Μητροπόλεως 26 - 28
τηλ.: 210 3315621



Προβολή Amphitryon σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: