Cocktail blog

Πριγκίπισσα Charlene:Γιατί έκλαιγα την ημέρα του γάμου μου

Τα δάκρυα της σιωπηλής και θλιμμένης πριγκίπισσας Charlene την ημέρα του γάμου της με τον κυβερνήτη του πριγκιπάτου του Μονακό, Αλβέρτο, άγγιξαν τις καρδιές των Μονεγάσκων και συγχρόνως έδωσαν τροφή για σχόλια και δημοσιεύματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σαράντα οκτώ ώρες μόλις πριν να αρχίσουν οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί, το παλάτι του Μονακό βρέθηκε στην πολύ δυσάρεστη θέση να προσπαθεί να απαντήσει σε δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του κόσμου και ήθελαν τη νύφη να προσπαθεί να το σκάσει! Δύο χρόνια μετά
η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να έχει μετανιώσει τον γάμο της. «Όλα εκείνη την ημέρα ήταν τόσο συγκινητικά και υπήρχαν τόσα ανάμεικτα συναισθήματα, που προφανώς συσσωρεύτηκε η ένταση μέσα μου και ξέσπασα σε κλάματα. Και έπειτα συνέχισα να κλαίω γιατί σκεφτόμουν ότι με έχει δει όλος ο κόσμος να κλαίω», δήλωσε στο περιοδικό Times Weekend.
Μάλιστα, παρά την πληθώρα των αρνητικών δημοσιευμάτων εκείνη δήλωσε ότι έχει τις ωραιότερες αναμνήσεις. «Ήταν τρεις υπέροχες μέρες. Οι πιο οικείες στιγμές μου με το λαό».Παράλληλα, η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι σκοπεύει σύντομα να αποκτήσει παιδί αλλά δε θα πιέσει τον εαυτό της για να συμβεί.Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2011, παραμονές του πριγκιπικού γάμου, το γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό «L’Epress», σε άρθρο του με τίτλο «Albert - Charlene: Γάμος σε κίνδυνο» τόνιζε ότι η Αστυνομία κατόπιν βασιλικής εντολής σταμάτησε τη δεσποινίδα Wittstock στο αεροδρόμιο της Νίκαιας όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι της στη Νότια Αφρική με εισιτήριο χωρίς επιστροφή! Το περιοδικό ισχυριζόταν ότι η πρώην Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, ήταν σαφώς αναστατωμένη με την κρυφή ζωή του υποψήφιου γαμπρού και την ύπαρξη ενός παράνομου παιδιού. Επιπλέον έγκυρες γαλλικές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης και της «Le Figaro», υποστήριζαν ότι η γαλλική Αστυνομία που ενήργησε κατ 'εντολή του παλατιού του Μονακό, κατάφερε να πείσει την 33χρονη δεσποινίδα Wittstock να μη φύγει! Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η τελικά η υποψήφια πριγκίπισσα δέχτηκε απρόθυμα να μείνει, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει την άσκηση των καθηκόντων της ως πριγκίπισσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: