Cocktail blog

Faros Resort Hotel 4* στη Σύρο

Το Faros Resort Hotel 4* είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και τη Σύρο!
Ανάμεσα στο μαγευτικό αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και το εκτυφλωτικό ελληνικό φως, το ξενοδοχείο αυτό ξεχωρίζει για την ανυπέρβλητη αισθητικήκαι τις ανέσεις του. Το Faros Resort Hotel 4* δημιουργήθηκε με το όραμα ενός οικογενειακού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, σ' έναν αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό, όπως είναι η Σύρος.
Το Faros  Faros Resort Hotel 4* αποτελεί ένα ειλικρινά εμπνευσμένο ξενοδοχείο, όπου συναντώνται η κυκλαδική απλότητα και οι σύγχρονες ανέσεις. Ένα ιδανικό περιβάλλον, που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή καιδιακριτικότητα στην εξυπηρέτηση.

Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Ερμούπολης και δίπλα στην φημισμένη αμμουδιά της Αζολίμνου, με τις ταβέρνες & cafe. Χτισμένο σε τεράστια καταπράσινη ιδιωτική έκταση πάνω στην θάλασσα με ιδιωτικό φυσικό κόλπο &φανταστική θέα στο Αιγαίο, μοναδικές πισίνες και απόλυτη ησυχία. Επιλέγεται για ειδυλλιακές ερωτικές εξορμήσεις, γαμήλιες δεξιώσεις ,οικογενειακές διακοπές & πετυχημένα συνέδρια.
Η Σύρος είναι η απόλυτη αρχόντισσα των Κυκλάδων και το Faros Resort Hotel 4* σας υπόσχεται ονειρικές διακοπές, με τις υπηρεσίες και παροχές που διαθέτει για τους επισκέπτες του. Η πισίνα και το bar του ξενοδοχείου θα καλύψουν την κάθε ανάγκη και επιθυμία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Απολαύστε το μπάνιο σας στην κρυστάλλινη πισίνα, κάντε ηλιοθεραπεία στον υπέροχα διαρρυθμισμένο περιβάλλοντα χώρο, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση στο γυμναστήριο, χαλαρώστε με ένα υδρομασάζ στην εξωτερική μικρή πισίνα για να νιώσετε απίστευτη ευεξία.
 

Faros Resort Hotel

Ερμούπολη
Σύρος
τηλ.: 22810 61661



Προβολή Faros Resort Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: