Cocktail blog

Ψηφιακό θερμόμετρο μετώπου - αυτιού FTD

Το ψηφιακό θερμόμετρο με υπέρυθρες Medisana FTD είναι μια πιστοποιημένη ιατρική συσκευή για ασφαλή και αξιόπιστη μέτρηση σε 1" (δευτερόλεπτο).
Με το θερμόμετρο FTD της Medisana μπορείτε να μετράτε με ασφάλεια & ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος από το μέτωπο και το αυτί. Στο μέτωπο η μέτρηση γίνεται πάνω από τα φρύδια στο τμήμα μεταξύ μετώπου και κροτάφων.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε π.χ. να μετράτε τη θερμοκρασία του μωρού χωρίς να το ξυπνάτε! Στο αυτί η μέτρηση γίνεται αφαιρώντας απλά το κάλυμμα του αισθητήρα και το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και στις 2 περιπτώσεις.

Εκτός από την μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος το θερμόμετρο υπερύθρων FTD, μπορεί να χρησιμοποιείται για τη μέτρηση θερμοκρασίας αντικειμένων (π.χ. περιβάλλον, υγρά, επιφάνειες).
Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία όταν το σύστημα μέτρησης δεν είναι έτοιμο για μέτρηση, να ανάβει ή το σύμβολο θερμοκρασίας αυτιού ή μετώπου και συγχρόνως να ακούγονται διαδοχικά ηχητικά σήματα. Δεν χρειάζονται ειδικά προστατευτικά καλύμματα για τον αισθητήρα κατά την μέτρηση θερμοκρασίας από το αυτί.
  • Με ψηφιακή οθόνη, ειδική βάση στήριξης για το σπίτι ή το γραφείο, ένδειξη ώρας και χαμηλής στάθμης μπαταρίας το θερμόμετρο FTD θα σας λύσει τα χέρια!
  • Αυτόματη αποθήκευση της τελευταίας μέτρησης.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 1 λεπτό.
  • Ιδανικό για όλη την οικογένεια.
  • Εγγύηση 3 ετών.
  • Οδηγίες χρήσης σε 10 γλώσσες και στα Ελληνικά.
Η κανονική θερμοκρασία του σώματος κυμαίνεται μεταξύ 36º C και 37,5º C. Ο πυρετός εμφανίζεται συχνά μαζί με λοιμώξεις και φανερώνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού λειτουργεί εντατικά. Η εξέλιξη αυτής της φυσικής σωματικής αντίδρασης σε εξωτερικούς παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να ελέγχεται τακτικά.
MEDISANA
Χελμού 11,
Νέο Ηράκλειο
τηλ.: 210 2750932



Προβολή Medisana σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: