Iris Apartments:Μεσσηνία

Μια μοναδική θέση και επιλογή για όσους αποφασίζουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την οικογένεια ή φίλους, σε ένα όμορφο μέρος όπου τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο χαλαρά και με προστασία. Διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα, ιδανικά για οικογένειες με παιδιά. Με το μεσσηνιακό κόλπο μπροστά σας και σε απόσταση ευθείας τη θέση της Καλαμάτας και του Ταΰγετου, μπορείτε να περιμένετε πολλά. Στην περιοχή μπορείτε να βρείτε καταστήματα, σούπερ μάρκετ γύρω, ελληνικές ταβέρνες, καφετέριες, beach bars. Μια μεγάλη
παραλία ακριβώς μπροστά εκτείνεται για εκατοντάδες μέτρα.
Προσφέρει ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα (40τμ το καθένα Αν ψάχνετε για τη διαμονή της οικογένειας, το διαμέρισμα δύο χώρων είναι ιδανικό για σας, καθώς διαθέτει τέσσερα κρεβάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ενιαίο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι και κουζίνα, καθώς και ένα ευρύχωρο στεγασμένο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Τα δωμάτια διαθέτουν:
- Κλιματισμό
- TV
- Ψυγείο με καταψύκτη
- Κουζίνα με 2 εστίες και φουρνάκι
- Ηλεκτρικό βραστήρα
- Ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια
- Ενιαίο καθιστικό - κουζίνα με καναπέ-κρεβάτι
- Ευρύχωρο στεγασμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
- Κούνια μωρού κατόπιν ζήτησης.
 Οι Χράνοι, ένα γραφικό ελληνικό χωριό ανάμεσα στην Καλαμάτα και στην Κορώνη, συστήνει απολαύσεις και παραλίες με τα γαλάζια νερά της Μεσογείου, μεσαιωνικά κάστρα (της Κορώνης, Μεθώνης και της Πύλου), ένα αρχαιολογικό χώρος (της Ολυμπίας και Ιθώμη) και φυσικά τα ορεινά χωριά της Μάνης και τα πολυάριθμα ψαροχώρια κατά μήκος του Μεσσηνιακού.
Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στα 27210 23382, 27250 29513, 6934 424444 ή στοmanager@irisapartments.gr

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης επιβεβαιωμένης

Check-in 14:00, Check-out 12:00

Iris Apartments


Iris Apartments
Χράνοι
24010 Μεσσηνία
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸