Cocktail blog

Lapetos Village;Σύμη

Η Σύμη έχει ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά λιμάνια της Ελλάδας. Και στις δυο πλευρές τα σπίτια είναι αμφιθεατρικά κτισμένα, με νεοκλασικά αετώματα, που θυμίζουν ότι 100 χρόνια πριν ήταν ένα από τα πιο ακμάζοντα νησιά της Ελλάδας. Η αρμονία του οικισμού έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη και το παραδοσιακό πνεύμα του νησιού παραμένει άθικτο, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό χαλάρωσης για τους επισκέπτες του. Ο Γιαλός είναι το λιμάνι του νησιού κι εκεί, σε απόσταση 200 μέτρων σας περιμένει το Iapetos Village, στο κέντρο της πόλη.



Το Iapetos Village είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο, πολύ κοντά στο κέντρο της Σύμης. Αποτελείται από ένα ολοκαίνουργιο γκρουπ παραδοσιακών σπιτιών που περιβάλουν τον εξωτικό κήπο και την εκπληκτική πισίνα του ξενοδοχείου. Στο μπαρ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στο όμορφο νεοκλασικό σπίτι της πισίνας και κάτω από την εκπληκτική ατμόσφαιρα του εξωτικού κήπου. Στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε snack bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και ασύρματη πρόσβαση στο internet.
Σε έναν χώρο 30m2, η όμορφη διακόσμηση, με έμφαση στο ξύλο και τις μεταλλικές λεπτομέρειες, δημιουργεί μία άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το μοντέρνο μπάνιο, διαθέτει ντους με υδρομασάζ, ενώ στις παροχές του δωματίου, θα βρείτε κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο και ψυγείο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι, με θέα στον κήπο ή την πισίνα.
 Η Σύμη είναι ιδανική, αν θέλετε πραγματικά ήσυχες διακοπές σε ένα μέρος που έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Η αρχοντική πρωτεύουσα της Σύμης αποτελείται από δύο συνοικισμούς, τον παραθαλάσσιο Γιαλό (Κάτω Πόλη) και το Χωριό (Άνω Πόλη). Η Καλή Στράτα, ο δρόμος με τα 500 σκαλοπάτια που ενώνει τα δύο κομμάτια, έχει έντονη τουριστική κίνηση. Στη Σύμη θα απολαύσετε φοβερές παραλίες με βότσαλο, όπου θα φτάσετε με μικρά καΐκια τα οποία έχουν συχνά δρομολόγια.
 Από τον Πειραιά εκτελούνται προς τη Σύμη δύο δρομολόγια την εβδομάδα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 18 ώρες. Εναλλακτικά, από Ρόδο και Κω, εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια.


Δείτε το www.iapetos-village.gr

  • Καινούργιο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης της Σύμης και 50μ από το κεντρική πλατεία του Γιαλού
  • Μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι, εύκολα προσβάσιμο
  • Διαθέτει: 500m2 κήπο, πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, snack bar, Wi-Fi

Παροχές:

  • Air-condition
  • Ψυγείο
  • Μπάνιο με ντους με υδρομασάζ
  • LCD δορυφορική τηλεόραση
  • Τηλέφωνο
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Μπαλκόνι με θέα κήπο/πισίνα
 Απαραίτητη κράτηση στο 22460 72777 ή μέσω email: info@iapetos-village.gr

Iapetos Village

Iapetos Village
Γιαλός Σύμη - Δωδεκάνησα
85600 Σύμη
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: