Βίλα Margaret’s Home Hotel:Άνδρος

Η Άνδρος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, μόλις δύο ώρες από τη Ραφήνα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για σαββατοκύριακο, ή περισσότερες ημέρες. Το νησί, διαθέτει πολλές και πανέμορφες παραλίες, καλό φαγητό, νυχτερινή ζωή, μουσεία, βιβλιοθήκες, μνημεία, σπάνια αρχιτεκτονική, συνδυασμό βουνού και θάλασσας, σπήλαια και θαυμαστό φυσικό περιβάλλον, που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες του.
Το Μπατσί είναι το σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο της Άνδρου. Απέχει 27 χλμ. από τη Χώρα και 8 χλμ. από το Γαύριο. Είναι ένα παραδοσιακό,
παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο σε έναν όρμο και έχει μία απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά, που είναι και μια από τις ωραιότερες και πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Είναι οργανωμένη και σας δίνει τη δυνατότητα για χαλάρωση, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά και θαλάσσια σπορ.
Μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι, 1.200μ. από το Μπατσί και 1.000μ. από την περίφημη Χρυσή Ακτή και τον Άγιο Πέτρο βρίσκεται η βίλα που θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες και ειδυλλιακές διακοπές της ζωής σας. Σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη, διαθέτει ιδιωτική πισίνα, 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και 4 WC. 

Πώς θα φτάσετε:
Από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν προς Άνδρο έως και οκτώ δρομολόγια πλοίων καθημερινά, και ανάλογα με την εποχή. Η Άνδρος απέχει από το λιμάνι της Ραφήνας 36 ναυτικά μίλια.
Δείτε το Margaret’s Home Hotel στο Facebook.
Απολαύστε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας σε μία πολυτελή βίλα με τη δική σας ιδιωτική πισίνα

Σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη, η βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και 4 WC

Το Μπατσί είναι παραδοσιακό, παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο σε έναν όρμο και έχει μία απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά, και μια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού



Margarita's Home Hotel


Margarita's Home Hotel
Μπατσί
84503 Άνδρος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸