Cocktail blog

Maria Louiza Apartments:Βόρεια Εύβοια

Το Πευκί είναι από εκείνα τα προικισμένα μέρη που συνδυάζουν καταπράσινα βουνά και μια ήρεμη και καθαρή θάλασσα, στοιχεία χαλάρωσης και ηρεμίας. Γύρω από το Πευκί βρίσκονται σκορπισμένα χωριουδάκια, κατάλληλα για πορείες, περιτριγυρισμένα από μια καταγάλανη θάλασσα για μπάνιο, βαρκάδες και ψάρεμα. Σε όλο το μήκος της παραλίας θα συναντήσετε καφετέριες, ψαροταβέρνες, ψησταριές, ουζερί, club και ό,τι άλλο χρειάζεται για κοσμοπολίτικες βραδιές δίπλα στο κύμα. Στην περιοχή θα βρείτε ακόμα μοναστήρια, καταρράκτες, ιππικούς ομίλους αλλα και αρχαιολογικούς χώρους.
 Μόλις 200 μ. από την θάλασσα, μέσα στο πράσινο και τα λουλούδια σας περιμένει το Maria Louiza Apartments. Σας περιμένει, όμως και μία υπέροχη αίθουσα για πρωινό δίπλα στον κήπο με ζυμωτό ψωμί, τσουρεκάκια, τυροπιτάκια, κέικ,τηγανόψωμα, λουκουμάδες αλλα και μαρμελάδα (όλα σπιτικά φτιαγμένα από τους ανθρώπους του Maria Louiza Apartments και ένα όμορφο καφέ για κουβεντούλα και χαλάρωση. Την ώρα που εσείς θα πίνετε ξένοιαστοι το καφεδάκι σας στην γωνιά του κήπου, τα παιδιά θα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στην παιδική χαρά σε ένα καθαρό και χαρούμενο περιβάλλον.
 Όλα τα δωμάτια είναι διαμπερή, με απεριόριστη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, διαθέτουν κλιματισμό, σίτες στις πόρτες και στα παράθυρα για φυσική δροσιά ενώ τα εξωτερικά ρολά των κουφωμάτων λειτουργούν με ηλεκτρικό μηχανισμό. Επίσης, διαθέτουν τηλεόραση και τηλέφωνο καθώς και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Στα μπροστινά μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε την δροσιά από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ σε όλους τους χώρους διατίθεται ασύρματη σύνδεση internet (WiFi). Σε κάθε δωμάτιο γίνεται καθημερινός καθαρισμός.

 Από Νότια Ελλάδα:
1. Από εθνική οδό (Αθηνών-Λαμίας) φτάνοντας στην Αρκίτσα, κατεβαίνετε στο λιμάνι και 
παίρνετε το ferry-boat και σε 45 λεπτά είστε στην Αιδηψό. Απο εκεί παίρνοντας τον δρόμο για Ιστιαία σε 30 λεπτά φτάνετε στο Πευκί. Στη συνέχεια ακολουθείτε τη διαδρομή του χάρτη. 
2.Από εθνική οδό ( Αθηνών-Λαμίας) φτάνοντας στην Χαλκίδα μπαίνετε στην πόλη και συνεχίζετε για Βόρεια Εύβοια. Περνάτε τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο και συνεχίζετε να ανεβαίνετε τo βουνό. Συναντάτε τα χωριά, Αγία Άννα- Παπάδες-Βασιλικά-Ελληνικά-Αγριοβότανο-Γούβες και τελευταίο το Αρτεμίσιο. Μόλις το περάσετε, θα δείτε ταμπέλα προς Πευκί και θα στρίψετε δεξιά. Στη συνέχεια ακολουθείτε τη διαδρομή του χάρτη.
Από Βόρεια Ελλάδα:
Από εθνική οδό (Θεσσαλονίκης-Αθήνας) φτάνοντας στο λιμάνι της Γλύφας, παίρνετε το ferry-boat για Αγιόκαμπο (15 λεπτά). Από εκεί στρίβετε αριστερά για Ιστιαία και σε 20 λεπτα φτάνετε στο Πευκί. Στη συνέχεια ακολουθείτε τη διαδρομή του χάρτη.
Δείτε το www.marialouiza.gr

  • Early check-in 10:00 - Late check-out έως 18:00 (βάσει διαθεσιμότητας)

Maria Louiza Apartments

Maria Louiza Apartments
Πευκί
34200 Πευκί - Ευβοίας
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: