Cocktail blog

Πώς μπορώ να επιδιορθώσω ένα αρχείο στο Movie Maker

Μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που προσθέτετε στο Movie Maker ενδεχομένως να εμφανίζεται με ένα εικονίδιο σφάλματος. Αυτό δηλώνει ότι η φωτογραφία ή το βίντεο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή στο Movie Maker.
Ακολουθούν ορισμένες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα:

  • Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικοποιητής βίντεο και ήχου που απαιτείται για την αναπαραγωγή του βίντεο είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον καθορισμό των κωδικοποιητών που χρησιμοποιούνται από ένα αρχείο βίντεο και τον τρόπο εύρεσης και εγκατάστασης κωδικοποιητών που λείπουν, ανατρέξτε στο θέμαΚωδικοποιητές: συνήθεις ερωτήσεις στην τοποθεσία web των Windows.
  • Εάν ένας κωδικοποιητής λείπει, ενδεχομένως να θέλετε να δοκιμάσετε να αναπαραγάγετε το αρχείο βίντεο στοWindows Media Player. Για ορισμένους τύπους αρχείων βίντεο, το Windows Media Player μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση των κωδικοποιητών που λείπουν. Εάν ο κωδικοποιητής που λείπει μπορεί να εγκατασταθεί, μπορείτε έπειτα να προσπαθήσετε να προσθέσετε το αρχείο βίντεο ξανά στο Movie Maker. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των αρχείων πολυμέσων που υποστηρίζει το Windows Media Player, καθώς και για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εύρεση κωδικοποιητών, ανατρέξτε στο άρθρο Πληροφορίες σχετικά με τους τύπους αρχείων πολυμέσων που υποστηρίζει το Windows Media Player στην τοποθεσία web της Microsoft.
  • Εάν μια εικόνα ή ένα βίντεο δεν υπάρχει στον πίνακα διάταξης, βεβαιωθείτε ότι το αρχείο προέλευσης της φωτογραφίας ή του βίντεο δεν έχει μετονομαστεί, μετακινηθεί ή διαγραφεί.
  • Τα αρχεία βίντεο και μουσικής που προστατεύονται με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Movie Maker. Καταργήστε τα προστατευμένα αρχεία από τον πίνακα διάταξης και, στη συνέχεια, συνεχίστε την επεξεργασία.
  • Εάν ένα βίντεο εμφανίζεται ως στοιχείο μουσικής στον πίνακα διάταξης, καταργήστε το βίντεο από τον πίνακα διάταξης. Τα αρχεία βίντεο δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν ως μουσική επένδυση στο Movie Maker.
  • Εάν ένας τύπος αρχείου βίντεο, φωτογραφίας ή μουσικής δεν υποστηρίζεται στο Movie Maker, καταργήστε τον από τον πίνακα διάταξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Movie Maker, ανατρέξτε στο θέμα Τι είδους αρχεία μπορώ να χρησιμοποιώ στο Movie Maker;windows.microsoft.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: