Cocktail blog

Pantheon Villas & Suites στο Μπαλί Ρεθύμνου

Αυτό το όμορφο ολοκαίνουργιο συγκρότημα που αποτελείται από πέντε πολυτελείς βίλες και δύο Σουίτες στο ισόγειο βρίσκεται στο Μπαλί Ρεθύμνου και χτίστηκε, στο μικρό παραδοσιακό οικισμό της Βλυχάδας, γύρω από μια πισίνα, με θέα στον κόλπο του Μπαλί και τη θάλασσα και περιβάλλεται από ελιές, λεμονιές και πορτοκαλιές , χαρουπιές, ελαιώνες και άγρια ​​βλάστηση.
Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε ημιανεξάρτητες υπερπολυτελές βίλες τριών υπνοδωματίων και δύο πολυτελές σουίτες στο ισόγειο με ένα υπνοδωμάτιο και κοινόχρηστη πισίνα. Στη διαμονή έχει σχεδιαστεί να υποδεχθούν εσάς και την οικογένειά σας με άνεση, πολυτέλεια και στυλ. Κάθε βίλα και σουίτα έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί μοναδικά, με έπιπλα ,έργα ζωγραφικής και υφάσματα μοντέρνων σχεδιαστών και είναι εξοπλισμένα με κορυφαίας ποιότητας στρώματα, σεντόνια, πετσέτες, μπουρνούζια και προϊόντα περιποίησης.

Όλες οι βίλες έχουν θέα σε βουνό, κήπο, πισίνα και θάλασσα, καθώς και όλες οισουίτες έχουν θέα στην πισίνα. Όλα είναι πλήρως κλιματιζόμενα, έχουν δορυφορική κεραία, δωρεάν wi-fi, ηλιακό σύστημα, 23 "LCD τηλεόραση σε κάθε υπνοδωμάτιο, 42" LED τηλεόραση με DVD player στο σαλόνι, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρική κεραμική εστία και φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα, σίδερο, ηλεκτρική σκούπα, σύστημα συναγερμού, ηλεκτρικά ρολά , σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα και γυάλινα σκεύη. Επιπλέον, όλες οι βίλες διαθέτουν τζάκι στο σαλόνι και ένα μπάρμπεκιου στη βεράντα.
 

Pantheon Villas & Suites

Μπαλί
Ρέθυμνο Κρήτης
τηλ.: 6973 406206
τηλ.: 2810 220411



Προβολή Pantheon Villas & Suites σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: