Cocktail blog

Physioplus Therapy & Motion

Συνολική θεραπευτική μέθοδος για ολόκληρο το σώμα με βασική αρχή της το λύσιμο των μυοπεριτονιακών («trigger points), με αντανακλαστική θεραπεία υποβοηθούμενη από υπολογιστικό πρόγραμμα («Spineliner»). Τεχνική που εφαρμόζεται συχνά σε περιπτώσεις ινομυαλγίας, οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, παγωμένου ώμου, αυχενοβραχιόνιου συνδρόμου αλλά και γενικότερα προβλημάτων των αρθρώσεων.

 Tο SpineLiner, το 2 σε 1 μηχάνημα, δηλαδή, που αναλύει την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης ανά σπόνδυλο και ταυτόχρονα λειτουργεί άμεσα θεραπευτικά είναι το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας των υπολογιστών για την ιατρική. Μέσω αυτού, ο φυσιοθεραπευτής και ο ασθενής έχουν την δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο (εκείνη την στιγμή) την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, αλλά και το αποτέλεσμα της θεραπείας. Το SpineLiner, παράλληλα, ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο χωρίς φάρμακα, χρησιμοποιώντας το φαινόμενο του συντονισμού των ιστών μέσω ταλάντωσης.
 Η θεραπεία με το Spineliner (που θεωρείται δικαίως η F1 της Φυσιοθεραπείας αφού χρησιμοποιείται κατά κόρον για την αντιμετώπιση των πόνων της σπονδυλικής στήλης, μέσης και αυχένα) συντομεύει τον χρόνο αποκατάστασης μιας πλειάδας μυοσκελετικών παθήσεων κατά 30-40% με τα καλύτερα αποτελέσματα.
τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στο: 2310 863628
 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Physioplus Therapy & Motion
θεμιστοκλής Σοφούλη 27
54655 Θεσσαλονίκη
Πως θα πάω?
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: