Cocktail blog

Rebecca's Village Hotel στην Κέρκυρα

 Η ελληνική μυθολογία αναφέρεται στην πριγκίπισσα Ναυσικά, η οποία χαιρέτισε θερμά τον ναυαγό Οδυσσέα στο νησί των Φαιάκων που είναι τώρα γνωστό ως Κέρκυρα. Ομοίως, στις μέρες μας, ένα οικογενειακό ξενοδοχειακό συγκρότημα το Rebecca's Village Hotel είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του!
Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα νόστιμο πρωινό που σας προσφέρει η όμορφα διακοσμημένη αίθουσα πρωινού. Στη συνέχεια μπορείτε να χαλαρώσετε στην  πισίνα ή να κάνετε κάτι πιο ενεργητικό στο mini - γυμναστήριο, τένις και μπιτς βόλεϊ!

Την ώρα του μεσημεριανού , μπορείτε να απολαύσετε  σπιτικά σνακ και ποτά από το σνακ - μπαρ της πισίνας και για το δείπνο σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ποικιλία από τη νοστιμότατη τοπική κουζίνα στο εστιατόριό του!

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι είναι από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Μεσογείου!
Η Παλαιόπολη έχει έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, όσο και τα ρωμαϊκά λουτρά και το μουσείο κοντά στο Μον Ρεπό! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τοΜνημείο του Μενεκράτη στη Γαρτίτσα, τα Ρωμαϊκά Λουτρά στην Αραχάβη και τις Μπενίτσες.
Επίσης σημαντικά αξιοθέατα που πρέπει να δείτε:
τον ναό της Αρτέμιδας Γοργούς, το Αγγελόκαστρο στην Κρήνη, το  Παλιό Φρούριο στο λιμάνι της Κέρκυρας, το Νέο Φρούριο στο λόφο πάνω από το παλιό λιμάνι, το  πανέμορφο Αχίλλειο, την κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυ, τοΠοντικονήσι και το Κανόνι, την Γέφυρα του Κάιζερ την πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης,  την  εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, την. Παναγία Αντιβουνιώτισσα, την Παναγία Σπηλιώτισσα, την βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου, το μοναστήρι της Παναγίας της Παλαιοκαστρίτσας καθώς και τα πολυάριθμαμουσεία της!
 

Rebecca's Village Hotel

Καρουσάδες
Κέρκυρα
τηλ.: 26630 31984 -6



Προβολή Rebecca's Village Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: