Cocktail blog

Skiathos Lia’s Panorama Apartments

Η «Πούντα» είναι μια ειδυλλιακή χερσόνησος της Σκιάθου η οποία ενώνεται με την προέκταση του παραλιακού δρόμου του νησιού, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και μόλις 5 λεπτά από το χωριό της Σκιάθου. Ο ξενώνας προβάλλει μέσα από το πευκο δάσος και τις ελιές πάνω στο λόφο προσφέροντας μια πανοραμική άποψη του κόλπου και όλο το προφίλ του χωριού να ανοίγεται απροκάλυπτα. Μεγάλα μπαλκόνια, όμορφη θέα, καλή παρέα και ένα ποτήρι κρασί: ο τέλειος συνδυασμός για τέλειες διακοπές.

 Το «Σκιάθος Πανόραμα» είναι ένα κατάλυμα αποτελούμενο από 15 Α' κατηγορίας ενοικιαζόμενα δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα με κουζίνα για τις ανάγκες μιας οικογένειας στην περιοχή «Πούντα» της Σκιάθου. Στις παροχές του συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορά απο/προς ξενοδοχείο, Κήπος, Χώρος Πάρκινγκ, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Πλυντήριο και Σιδερωτήριο.
Τα δωμάτια
Τα ολόφωτα με χρώματα του μπλε και του λευκού δωμάτια ταιριάζουν με το ύφος του νησιού και σας χαλαρώνουν μακριά από τη βουή της πόλης. Τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό, ανεμιστήρα οροφής, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, καφετιέρα και σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ήρεμες και ξένοιαστες διακοπές. Σε πολύ μικρή απόσταση (200μ.) κατηφορίζοντας την πλαγιά μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας σε μια μικρή παραλία μπροστά από το κατάλυμα. 
 Η παραλία της Πούντας είναι μια από τις 69 παραλίες της Σκιάθου που μπορείτε να βουτήξετε, να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις νησιώτικες γεύσεις πάνω στη ζεστή άμμο. Για τη νυχτερινή ζωή του νησιού δεν χρειάζεται εμείς να πούμε πολλά αφού είναι πασίγνωστη για τη ζωντάνια της και τις επιλογές της αφού υπάρχουν μαγαζιά που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις. Μόλις 2χλμ από το χωριό, το «Skiathos Lia’s Panorama Apartments» σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και σε απόσταση 5 λεπτών να βρίσκεστε στην κίνηση και τον κόσμο. Το φιλικό και ζεστό προσωπικό είναι πάντα κοντά σας να σας βοηθήσει σε κάθε ερώτηση και απορία έχετε.
 Από Αθήνα
Υπάρχει εύκολη συγκοινωνία με το λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας (πλατεία Κάνιγγος) μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο και από εκεί με ιπτάμενο δελφίνι ή καράβι στη Σκιάθο. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες με λεωφορείο και δελφίνι και 6 ώρες με αυτοκίνητο ή λεωφορείο και καράβι.

Από Βόλο
Προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και ιπτάμενων δελφινιών συνδέουν τη Σκιάθο, κατά τη θερινή περίοδο με το λιμάνι του Βόλου. Από εκεί ο ταξιδιώτης μπορεί να φτάσει στη Σκιάθο σε 1½ και 2½ ώρες αντίστοιχα με δελφίνι η καράβι.

Δείτε το www.skiathospanorama.com
 Early check-in (βάσει διαθεσιμότητας) 10π.μ., Late check-out (6μ.μ.) 

Δωρεάν parking

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για κράτηση και επιβεβαίωση διαθεσιμότητας (βάσει διαθεσιμότητας και τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας) στο 24270 22900 ή μέσω email: reservations@skiathospanorama.com

Skiathos Lia’s Panorama Apartments

Skiathos Lia’s Panorama Apartments
Πούντα
37002 Σκιάθος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: