Cocktail blog

Studios Golden Star:Αίγινα

Η Αίγινα, είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Σαρωνικού, ο ιδανικός προορισμός διακοπών για κοντινές αποδράσεις, που τα έχουν όλα. Σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού, στην Αγία Μαρίνα, σας περιμένουν τα Studios Golden Star, για μία άνετη διαμονή.


Το ξενοδοχείο
Βρίσκεται στο χωριό της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα, μόλις 350μ από τη θάλασσα. Τα studios, είναι όλα επιπλωμένα για δυο ή τρία άτομα, έχουν κλιματισμό, τηλεόραση και πολυκουζινούλες με ψυγεία. Το προσωπικό του Golden Sta, είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Η Αίγινα είναι ένα πανέμορφο νησί μόνο με πολύ καθαρά νερά και πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Στην Αγία Μαρίνα βρίσκεται η μεγαλύτερη παραλία του νησιού, πολλές καφετέριες και beach bars, αλλά και παραθαλάσσια ταβερνάκια με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
 Αίγινα
Η Αίγινα συνδέεται ακτοπλοϊκώς, καθημερινά, με το λιμάνι του Πειραιά. Η είσοδος στο λιμάνι είναι η G7. Η απόσταση είναι από 40 μέχρι και 80 λεπτά, ανάλογα με το μέσο που θα επιλέξετε (ferry-boats και flying dolphins) 
 Αγία Μαρίνα
Η πόλη της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται 25 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Αίγινας. Κατά την άφιξή σας στην Αίγινα μπορείτε να πάρετε το τοπικό λεωφορείο για Αγία Μαρίνα.
Studios Golden Star
Αγία Μαρίνα 
18010 Αίγινα
Website / Facebook

Δείτε το www.studiosgoldenstar.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: