Cocktail blog

Water Rocker , ένα αδιάβροχο ηχείο που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ

 Το Water Rocker είναι ένα αδιάβροχο ηχείο που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για την πισίνα. Ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα στο νερό ή χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα το Water Rocker αναπαράγει την μουσική από την iPhone ή το iPod που έχετε συνδέσει επιτρέποντας σας να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια ενώ η συσκευή σας παραμένει ασφαλής μακριά από το νερό.Το Water Rocker αποτελείται από 2 ξεχωριστές συσκευές: τον ασύρματο αναμεταδότη και το αδιάβροχο ηχείο. Ο ασύρματος αναμεταδότης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να κρατάει την συσκευή σας ασφαλή ενώ
παράλληλα αναμεταδίδει την μουσική στο αδιάβροχο ηχείο. Έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί με το ασύρματο ηχείο σε απόσταση έως και 35 μέτρα επιτρέποντας σας να απομακρυνθείτε αρκετά από τον αναμεταδότη χωρίς να σταματήσει η μουσική.
 Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPhone ή iPod σας πάνω στον αναμεταδότη και να συνδέσετε το καλώδιο των 3,5χιλ. στην υποδοχή της συσκευής. Έτσι ενώ εσείς κάνετε το μπάνιο σας το ηχείο Water Rocker επιπλέει δίπλα σας παίζοντας την αγαπημένη σας μουσική.  Ακόμα και αν βυθίσετε το ηχείο μέσα στο νερό αυτό δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό  πρόβλημα καθώς είναι πλήρως αδιάβροχο (IPX7: αδιάβροχο για βάθος έως 1 μέτρο), επιπλέει και σύντομα θα επιστρέψει στην επιφάνεια για να συνεχίσει να σας κρατάει μουσική συντροφιά. 
 Επιπλέον ο αναμεταδότης χάρη στο καλώδιο 3,5χιλ. είναι ικανός να φιλοξενήσει και άλλες συσκευές που αναπαραγάγουν μουσική αρκεί να έχουν υποδοχή για ακουστικά (3,5χιλ.).   

Τέλος το Water Rocker διαθέτει και ραδιόφωνο ώστε να μπορείτε να ακούσετε όλους τους αγαπημένους σας σταθμούς και
να μην χάνετε ούτε μια αθλητική μετάδοση ακόμα και αν θέλετε εκείνη την ώρα να κάνετε το μπάνιο σας.
Δείτε το e-gadgets.gr στο Site, στο Facebook και στο Twitter

Ασύρματο ηχείο:

  • Διαθέτει 2 stereo ηχεία με ισχύ 5W το καθένα
  • Iδανικό για την πισίνα, το σκάφος ή ακόμα και για την μπανιέρα
  • Πλήρως αδιάβροχο με δυνατότητα βύθισης (IPX7: αδιάβροχο για βάθος έως 1 μέτρο)
  • Επιπλέει στο νερό
  • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο
  • Το ηχείο λειτουργεί με 6 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

Αναμεταδότης:

  • Συμβατό με iPod, iPhone και διαθέτει βύσμα 3,5 χιλ. για την σύνδεση με σχεδόν όλες τις συσκευές μουσικής αναπαραγωγής
  • Εμβέλεια 35 Μέτρων
  • Δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 διαφορετικών ηχείων Water Rocker σε ένα αναμεταδότη
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία) ή με μετασχηματιστή ρεύματος (περιλαμβάνεται στην συσκευασία)
e-gadgets
info@e-gadgets.gr
210 3628080
Πως θα πάω?
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: