Zante Royal Resort στο Βασιλικό της Ζακύνθου

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Royal Resort βρίσκεται στο Βασιλικό τηςΖακύνθου κτισμένο σε τοπική αρχιτεκτονική, σ' ένα λοφίσκο πάνω στη μοναδική παραλία Μαυρατζή.
Το συγκρότημα αποτελείται από τρία ξενοδοχεία, το Zante Royal, το Zante Imperial Beach και το Palazzo di Zante.
Το συγκρότημα διαθέτει 3 πισίνες, η μία με νεροτσουλήθρες, 3 εστιατόρια με πάρα πολύ καλό φαγητό, σινεμά, γυμναστήριο, 4 μπαρ, παιδότοπο με θέατρο, φουσκωτά, τοίχο αναρρίχησης, μίνι κλαμπ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδο, airhockey, play
station, internet corner, free wi fι και καταρράχτες.
Το Palazzo di Zante είναι ένα όμορφο αρχοντικό διώροφο ξενοδοχείο κτισμένο σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική του Ιονίου σε σχήμα U γύρω από ένα κανάλι με πολλές γέφυρες που θυμίζουν Βενετία και όλα τα μπαλκόνια των δωματίων να κρέμονται κυριολεκτικά στο νερό.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου δίπλα από το Royal και Imperial σε απόσταση αναπνοής από τη φημισμένη παραλία του Μαυράτζη στο τουριστικό θέρετρο Βασιλικός. Η εσωτερική του διακόσμηση είναι κλασική και σε παραπέμπει σε εσωτερικό παλατιού, εξ ου και το όνομα του “Palazzo”.
Iδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες!
Να είστε βέβαιοι ότι το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί με κύριο σκοπό να διασφαλίσει σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας μια άνετη διαμονή με πολυτέλεια και στιλ, πάντα σε ένα φιλικό και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετα δίκλινα δωμάτια και σουίτες ενός η δύο υπνοδωματίων.
Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 181 δωμάτια διαφόρων τύπων και πιο συγκεκριμένα 146 δίκλινα δωμάτια, 18 οικογενειακά δωμάτια, 2 σουίτες ενός υπνοδωματίου και 20 δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες. Όλοι οι τύποι δωματίων καθώς και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και το κανάλι, και κάποια το βουνό καθώς διαθέτουν μπάνιο, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, mini ψυγείο, χρηματοκιβώτιο (με επιπλέον χρέωση), στεγνωτήρα μαλλιών και απευθείας τηλεφωνική σύνδεση.
 

Zante Royal Resort

Βασιλικός
Ζάκυνθος
τηλ.: 26950 35029
τηλ.: 26950 36002
 


Προβολή Zante Royal Resort σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸