Δολοφόνησε 25χρονη αεροσυνοδό επειδή τη ζήλευε

Η παθολογική ζήλεια φαίνεται πως ήταν τελικά το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της 25χρονης αεροσυνοδού, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές ημέρες και η οικογένεια της έδινε αγώνα για να εντοπίσει τα ίχνη της. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη ο πρώην σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος, όπως αναφέρουν συγγενείς της, τη ζήλευε παθολογικά, ενώ μετά το χωρισμό τους είχε αποπειραθεί να κόψει τις φλέβες του μπροστά της για να την πείσει να συνεχίσουν τη σχέση τους. Το πτώμα της 25χρονης κοπέλας εντοπίστηκε τελικά χτες θαμμένο σε χωράφι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στην έξοδο για Ευζώνους, ύστερα από υπόδειξη του ίδιου του 20χρονου πρώην συντρόφου της. Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της νεαρής αεροσυνοδού.

Η εξαφάνιση της 25χρονης Μ.Κ., με καταγωγή από τη Γεωργία, δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης στις 10 Αυγούστου από τον αδερφό της. Μάλιστα, όπως προκύπτει από πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν τελικά οι αρχικές υπόνοιες των αστυνομικών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι πίσω από την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας βρισκόταν ο 20χρονος πρώην σύντροφος της, ο οποίος και παραδόθηκε χτες το βράδυ, ενώ σήμερα συνελήφθη με σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε. Οι έρευνες από την αρχή είχαν στραφεί προς τον 20χρονο ναυτικό, ωστόσο όπως προέκυψε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 25χρονης αεροσυνοδού έφυγε για την Κωνσταντινούπολη, γεγονός που ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες των αξιωματικών για εμπλοκή του στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη κοπέλα και ο 20χρονος ήταν ζευγάρι, ωστόσο η αεροσυνοδός αποφάσισε να διακόψει τη σχέση τους λόγω της παθολογικής ζήλειας του νεαρού άντρα. Συγγενείς της ανέφεραν στις διωκτικές αρχές πως ο 20χρονος της έκανε πολύ συχνά σκηνές ζηλοτυπίας, κάτι που την ενοχλούσε και την έφερνε σε δύσκολη θέση, ενώ μετά το χωρισμό τους η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από τον έλεγχο, καθώς προσπαθούσε επίπονα να την πείσει να τα ξαναβρούν, ενώ σε μία περίπτωση έκοψε μπροστά της τις φλέβες του. Η κοπέλα ωστόσο αρνούνταν να συνεχίσουν τη σχέση τους και έτσι η τελευταία τους συνάντηση φαίνεται πως κατέληξε σύντομα σε άγριο καβγά. Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν ήθελε να τη χτυπήσει, ωστόσο λίγο αργότερα τους υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το πτώμα της κοπέλας.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο μοιραίος καβγάς έγινε το πρωί της 10ης Αυγούστου στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και σε βάρος των γονέων του 20χρονου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸