Cocktail blog

Ο Ben Affleck είναι ο νέος Batman

Μετά τον George Clooney, τον Michael Keaton και - πιο πρόσφατα – τον Christian Bale, έφτασε η σειρά του Ben Affleck να υποδυθεί τον Batman! Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καλείται να ενσαρκώσει το γνωστό σούπερ-ήρωα στο sequel της ταινίας «Man of Steel», όπου για πρώτη φορά ο Σκοτεινός Ιππότης συναντά το Superman στη μεγάλη οθόνη. Ο χολιγουντιανός πρωταγωνιστής θα είναι ο όγδοος κατά σειρά ηθοποιός που θα οδηγήσει τη θρυλική Batmobil!
«Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν έναν εξαιρετικό ηθοποιό για να υποδυθεί έναν από τους διασημότερους ήρωες της DC Comics και ο Ben
Affleck σίγουρα ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση» δήλωσε σε επίσημη ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της εταιρίας παραγωγής, Warner Bros, Greg Silverman.
Η απόφαση προκάλεσε μεικτές αντιδράσεις στους φανατικούς θαυμαστές του Batman, και γενικότερα στον κόσμο του θεάματος. Πολλοί είναι εκείνοι που δε συμφωνούν με την απόφαση της Warner Bros, καθώς δε θεωρούν τον Affleck άξιο διάδοχο του Christian Bale, ο οποίος απέσπασε διθυριμαβικές κριτικές για το ρόλο του ως Άνθρωπος-Νυχερίδα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός/σκηνοθέτη φοράει τη στολή κάποιου ήρωα για τις ανάγκες της μεγάλης οθόνης, αφού το 2003 υποδύθηκε τον τυφλό εκδικητή Daredevil.

Δεν υπάρχουν σχόλια: