Cocktail blog

Ξενώνας Ευαγγελία Μπρίζη

Στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Κόζιακα, σε υψόμετρο 900 μ. στη Ν. Πίνδο, είναι σκαρφαλωμένη η Ελάτη. Ο ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε μιααυθεντική φιλοξενία σε μια γλυκιά, σπιτική ατμόσφαιρα.
Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, αλλά και στα όρια του δάσους και διαθέτει 9 δωμάτια και 1 σουίτα. Ψυχή του ξενώνα είναι η κα Ευαγγελία, μια γοητευτική οικοδέσποινα, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Στα πλεονεκτήματα του ξενώνα είναι το ότι κάθε δωμάτιο είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο με δική του είσοδο.
Κάθε ένα απ’ τα δωμάτια είναι διακοσμημένο με ιδιαίτερη φροντίδα και διαφορετικό ύφος. Παράδοση και ρομαντισμός, στιλ και κομψότητα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που κερδίζει τους φιλοξενούμενους. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι. Η σουίτα είναι άκρως εντυπωσιακή, με εξαιρετική θέα στο χωριό και το ελατόδασος. Διαθέτει τζάκι και τζακούζι.

Στο ευρύχωρο σαλόνι – καθιστικό του ξενώνα, δίπλα στο τζάκι, μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Κάθε πρωί, εκεί σερβίρεταιπλούσιο πρωινό με ξεχωριστές γεύσεις και λιχουδιές. Η κα Ευαγγελία παρασκευάζει μόνη της σπιτικές μαρμελάδες, πίτες και γλυκά, χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό πρωινό.
 

Ξενώνας Ευαγγελία Μπρίζη
Ελάτη
Τρίκαλα
τηλ.: 24340 71427


Προβολή Ξενώνας Ευαγγελία Μπρίζη σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: