BMW Concept M4 Coupe

Η BMW αποκάλυψε επισημα την εκρηκτική Μ4 Coupe Concept σε ένα «χορταστικό» φωτογραφικό υλικό, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της στο Pebble Beach Concours dElegance.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει να εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις της, αφού λίγο πριν τη διοργάνωση του Pebble Beach Concours dElegance, δημοσίευσε επίσημα ένα πλήθος από φωτογραφίες της νέας M4 Coupe Concept. Μπορεί η συγκεκριμένη να αποτελεί πρόγευση την νέας 4άρας, αλλά το πιθανότερο είναι το μοντέλο παραγωγής να έχει ελάχιστες διαφορές. Σύμφωνα με τη BMW, η εκρηκτική M4 σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει «τη φιλοσοφία της γερμανικής φίρμας στην ιδανική της μορφή».

Βέβαια, η BMW δεν αποκάλυψε αρκετά στοιχεία για το νέο πρωτότυπο μοντέλο της, ωστόσο-όπως βλέπουμε και στις εικόνες- διαθέτει ένα άκρως επιθετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα και ένα δυναμικό καπό. Φυσικά, δεν λείπουν οι τεράστιοι αεραγωγοί για να «μαζεύει» αρκετό κρύο αέρα ώστε να ψύχει το –πιθανόν- ισχυρό της κινητήρα, ενώαρκετά σημεία τους αμαξώματος (οροφή, εμπρός προφυλακτήρα, απολήξεις εξάτμισης και διαχύτη) έχουν κατασκευαστεί από ανθρακόνημα. Επίσης, η Γερμανίδα καλλονή «κάθεται» επάνω σε δίχρωμους 20 ιντσών τροχούς.

Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται, η BMW δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο από το οτι θα «φοράει έναν υψηλής απόδοσης κινητήρα». Αυτό σίγουρα είναι πολύ ασαφές, ωστόσο εικάζουμε οτι η νέα Μ4 Coupe Concept θα διαθέτει έναν twin-turbo 3λιτρο κινητήρα που θα αποδίδει περίπου 450 ίππους και 550 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της BMW M GmcH, Dr.Friedrich Nitschke, η BMW M4 Coupe Concept συνδυάζει αγωνιστικά γονίδια και ένα μοντέλο που προορίζεται και για την καθημερινή χρήση. Τέλος, πρόσθεσε οτι για 4 γενιές, η BMW M3 τοποθετούσε τον αγωνιστικό της χαρακτήρα στους δημόσιους δρόμους και ήρθε η ώρα πλέον να συνεχίσει αυτή την ιδέα η νέα Μ4.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸