Αυτοκόλλητα Ανόρθωσης Στήθους - Bye Bra

 Θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα εξώπλατο ή με τεράστιο ντεκολτέ και δε θέλετε να φαίνεται το σουτιέν σας;
Τότε τα αυτοκόλλητα Bye Bra είναι η τέλεια λύση για εσάς.
Πρόκειται για αόρατα ανορθωτικά “στήθους” που στην ουσία είναι αυτοκόλλητα που εφαρμόζονται στην κορυφή του στήθους (και όχι από κάτω) και σκοπό έχουν να σας απαλλάξουν για μία βραδιά από τα σουτιέν και ταυτόχρονα να κάνουν το στήθος σας να φαίνεται υπέροχο.
Και φυσικά δεν θα ανεβάσει μόνον το στήθος σας, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως τη διάθεση σας!
Το Bye Bra είναι μια αυτοκόλλητη ταινία χειρουργικής ποιότητας και υποαλλεργική.
Κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από κορυφαίας ποιότητας, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτοκόλλητη ταινία της 3M. Έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς και είναι απολύτως ασφαλές προϊόν!
Αρκεί να το εφαρμόσετε στο στήθος σας και να το ανεβάσετε όπως επιθυμείτε. Είναι αόρατο και μπορεί άνετα να φορεθεί όλη την ημέρα.
Ιδανική λύση για να ανυψώσετε και το πεσμένο στήθος! Χωρίς χειρουργική επέμβαση στιγμιαία και αποτελεσματικά! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει διορθώσεις στο ύψος κάθε μαστού (σε περιπτώσεις όπου κάθε στήθος έχει διαφορετικό σχήμα ή μέγεθος ή σε περίπτωση που οι θηλές βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος).
Τα αυτοκόλλητα “Bye Bra” είναι διαφανή, αδιάβροχα, υποαλλεργικά και προσαρμόζονται στην κορυφή του στήθους, όχι κάτω απ’ αυτό, ανασηκώνοντας το χαλαρωμένο δέρμα και επανατοποθετώντας τη θηλή σε ένα υψηλότερο σημείο, για μια περισσότερο φυσική, νεανική εμφάνιση.
Τα αυτοκόλλητα Bye Bra στηρίζουν πλήρως το στήθος, χωρίς την ανάγκη στηθόδεσμου και μάλιστα τα καταφέρνουν και μέχρι το μέγεθος F. Κανένα αντίστοιχο προϊόν που κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά δεν τα καταφέρνει!
Τα αυτοκόλλητα Bye Bra κάνουν σπουδαία δουλειά με μαγιό, φορέματα έξωμα και με ανοιχτή πλάτη και είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν.
ΔΩΡΟ με κάθε συσκευασία και αντίστοιχος αριθμός επιθεμάτων κάλυψης των θηλών για να μην ξεχωρίζουν αδιάκριτα οι θηλές σας αφού δεν θα φοράτε σουτιέν!
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • 8 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους στην συσκευασία A-C
  • 6 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους στην συσκευασία D-F
  • Αντίστοιχο αριθμό επιθεμάτων κάλυψης θηλών.
Ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σας επιλέξτε την συσκευασία που σας ταιριάζει!
 

Hellas-Tech
Ναπολέοντος 16 & Ηρώων Πολυτεχνείου 42,
(είσοδος από Ναπολέοντος, έναντι ΕΛΤΑ)
Αχαρναί
τηλ.: 210 2477869
τηλ.: 210 2477863



Προβολή Hellas - Tech σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸