Cocktail blog

Calamos Beach

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσατο Calamos Beach Hotel δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να απολαύσουν διάφορα σπορ που παρέχονται από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καθώς επίσης την άνεση και τη ζεστή φιλοξενία. 
Το Calamos Beach Hotel μπορεί επίσης να αποτελέσει και την αφετηρία άλλων προορισμών. Οι πελάτες του ξενοδοχείου  μπορούν να αποτολμήσουν, να ανακαλύψουν την Αθήνα ή τα κοντινά αρχαιολογικά μνημεία του ελληνικού κλασσικού πνεύματος, όπως οι Δελφοί και οι Μυκήνες ή ακόμα να αποτελέσει την αφετηρία εξόρμησης προς τα ελληνικά νησιά!

Αρχή και στόχος της Π. Ράπτης Α.Ε. ήταν η καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών της σε σχέση με την ανταγωνιστικότητα των τιμών. Ακολουθώντας τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού την εποχή εκείνη, αποφάσισε σταδιακά τον εξυγχρονισμό όσο και την ανάπτυξη της στο χώρο του τουρισμού.
Σήμερα το CALAMOS BEACH είναι μια πλήρως εξοπλισμένη ξενοδοχειακή μονάδα. Στη διαδρομή αυτή της πορείας  κατάφεραν και πέτυχαν να δημιουργήσουν σχέσεις ανθρώπινες και ζεστές με όλους τους επισκέπτες τους, μέσα από το κλίμα ζεστασιάς και φιλοξενίας που προσφέρει το σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό του!
 

Calamos Beach
Άγιοι Απόστολοι
Κάλαμος Αττικής
τηλ.: 22950 81465 -7
τηλ.: 22950 84882 -3



Προβολή Calamos Beach σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: