Cocktail blog

Vasilaras Hotel στην Σκάλα Αγκιστρίου

Το "Vasilaras Hotel" είναι ένας μικρός παράδεισος στην αμμώδη παραλία της Σκάλας Αγκιστρίου. Βρίσκεται μόλις 30 μ. από το λιμάνι της Σκάλας, 20 μ. από την κεντρική παραλία και 20 μ. από το κέντρο του νησιού, σε μια ήσυχη τοποθεσία μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τα εστιατόρια και τις ταβέρνες της περιοχής. Ένας περίπατος 5 λεπτών από το ξενοδοχείο θα σας οδηγήσει στην αμμώδη παραλία ή το γεμάτο ζωντάνια κέντρο της Σκάλας, με τα άφθονα μπαρ και τις παραλίες. 
Αποτελείται από 24 δωμάτια τα οποία διαθέτουν κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, μερικά από τα δωμάτια διαθέτουν και σαλόνι όπως και μπάνιο με jacuzzi, με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Τα περισσότερα από ταδωμάτια βρίσκονται δίπλα στο μεγάλο πευκόδασος του νησιού και είναι άλλα σε παραδοσιακή νησιώτικη γραμμή και άλλα σε νεοκλασική, όλα σχεδιασμένα με προσοχή και διακοσμημένα με γνώμονα την άνεσή σας.

Η περιοχή, καθώς συνδυάζει το πεύκο με τη θάλασσα, είναι το ιδανικό μέροςγια οικογένειες, ζευγάρια, φίλους, group, γάμους και βαπτίσεις. Η ήσυχη τοποθεσία του ξενοδοχείου σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε μία ημέρα χαλαρώνοντας ή απολαμβάνοντας τη νυχτερινή ψυχαγωγία που θα βρείτε σε κοντινή απόσταση.
Το "Vasilaras Hotel" διαθέτει ταβέρνα και πισίνα: μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας πριν τη δοκιμή της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας!
 

Vasilaras Hotel
Σκάλα,
Αγκίστρι
τηλ.: 22970 91387
 


Προβολή Vasilaras Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: