Villa Annilena, μια ανάσα από Δελφούς, Γαλαξείδι, Ναύπακτο

 Το Συγκρότημα Villa Annilena στην Ερατεινή Φωκίδος βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά τη θάλασσα και το βουνό. Πρόκειται για ένα συγκρότημα από επιπλωμένα διαμερίσματα τα οποία είναι κτισμένα μέσα στο πράσινο με ιδιωτικό parking, υπαίθριο καθιστικό, Barbeque και κήπο 3 στρεμμάτων ιδανικό για τα παιδιά.
Αν επιλέξετε την περιοχή, οι άνετοι χώροι διαμονής και η εύκολη πρόσβασηστη Ναύπακτο, το Γαλαξείδι και τους Δελφούς θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τους γεμάτους άγχος ρυθμούς της πόλης.
Η Villa Annilena είναι ένα συγκρότημα 14 επιπλωμένων διαμερισμάτων, που δημιουργήθηκε το 1990 στην Ερατεινή Φωκίδος (παραλία Τολοφώνα) από τον Κωνσταντίνο Υφαντή. Τα διαμερίσματα ανακαινίστηκαν το 2012.

Μόλις 220 χλμ. από την Αθήνα, αποτελεί έναν ήρεμο και ξένοιαστο προορισμό διακοπών, συνδυάζοντας μοναδικά βουνό & θάλασσα.
Η ποιότητα των εγκαταστάσεων και οι δυνατότητες φιλοξενίας που παρέχουν, σε συνδυασμό με τον κατάλληλα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, κατατάσσουν τη Villa Annilena στα καλύτερα καταλύματα της περιοχής.
Η Ερατεινή ως εκδρομικός προορισμός έχει το γεωγραφικό πλεονέκτημα να επιτρέπει μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις για όλες τις εποχές του χρόνου. Οι Δελφοί, το Γαλαξείδι, η Ναύπακτος, η Ορεινή Δωρίδα τα Ναυπάκτια όρη, το φράγμα του Μόρνου είναι ημερήσιες εκδρομές με μικρή χιλιομετρική απόσταση που θα σας μείνουν αξέχαστες.
Όλα τα δωμάτια έχουν βεράντα με θέα είτε τη θάλασσα είτε τον προσεγμένο κήπο. Ο περιβάλλων χώρος, επιμελημένος με τη προσωπική φροντίδα και το μεράκι του κύριου Κώστα, είναι ιδανικός τόσο για την ξεκούραση των μεγάλων όσο και για το παιχνίδι των μικρών.
Η απόσταση του συγκροτήματος από τη θάλασσα είναι μόλις 200 μέτρα, δίνοντας τη δυνατότητα για συνεχή και εύκολη πρόσβαση σε αυτήν, απολαμβάνοντας τα καθαρά νερά της, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Στοχεύοντας στη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ενοίκων του συγκροτήματος και καλύπτοντας κάθε δυνατή επιθυμία τους, η εγκατάστασηανακαινίστηκε κτιριακά το 2012, ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκε η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 

Villa Annilena
Παραλία Τολοφώνα,
Ερατεινή Φωκίδας
τηλ.: 210 9738420
τηλ.: 22660 31650
 


Προβολή Villa Annilena σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸