George Soroς -Τamiko Boltons: Τρίτος γάμος για τον 83χρονο πολυεκατομμυριούχο

 Ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος επενδυτής και νεοφιλελεύθερος George Soros, παντρεύτηκε το Σάββατο την 42χρονη σύμβουλο και επιχειρηματία στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης Tamiko Bolton. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον Soros, του οποίου η περιουσία είναι αγγίζει τα 20 δις δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο το πρωί στο κτήμα του Soros, Bedford, κοντά στη Νέα Υόρκη το οποίο ο δισεκατομμυριούχος αγόρασε το 2003 από τον συγγραφέα του «Jurassic Park» Michael Crichton. Ο Ομοσπονδιακός δικαστής Kimba Wood χοροστάτησε στον πολιτικό γάμο, στον οποία συμμετείχαν τα μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων τα πέντε παιδιά του γαμπρού, σύμφωνα με το Reuters.Οι τριήμερες γαμήλιες εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με ένα δείπνο, ενώ ακολούθησε
δεξίωση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Μανχάταν για μια επίσκεψη στη νέα έκθεση με έργα Βέλγου ζωγράφου Ρενέ Μαγκρίτ. Στη δεξίωση του γάμου παρέστησαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Yong Kim αλλά και ξένοι ηγέτες όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας Toomas Hendrik Ilves, η Πρόεδρος της Λιβερίας Ellen Johnson Sirleaf αλλά και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Η Bolton, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, και είναι κόρη μιας νοσοκόμας και ενός συνταξιούχου αξιωματικού του ναυτικού των ΗΠΑ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Utah. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα πάρτι το 2008 και αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012. Όπως δήλωσε πέρυσι ο δικηγόρος του πολυεκατομμυριούχου, William D. Zabel, «Ο Soros θα αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά σκοπεύει ν΄ αφήσει χρήματα και στη σύζυγό του».Αντί για δώρα, το ζευγάρι ζήτησε να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸