Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση των 30 ακτιβιστών που κρατούνται στις ρωσικές φυλακές

 Γιατί όλοι τους είναι άνθρωποι καθημερινοί, όπως εσύ και εγώ. Ξέρουν πολύ καλά τα δικαιώματά τους και γι’ αυτό δεν φοβούνται να τα υπερασπιστούν. Ξέρουν ότι αφήνουν τα παιδιά τους πίσω για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτά. Αντιμετωπίζουν αβάσιμες κατηγορίες πειρατείας και ποινή φυλάκισης μέχρι 15 χρόνια γιατί πήραν μέρος σε ειρηνική, μη βίαιη
διαμαρτυρία ενάντια στις εξορύξεις πετρελαίου στην Αρκτική.Αν έχω μάθει όμως ένα πράγμα στα χρόνια μου στη Greenpeace, είναι αυτό: οι καθημερινοί άνθρωποι, ενωμένοι, είναι δυνατοί πέρα από κάθε φαντασία. Αυτός είναι και ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά στη Ρωσία. Γιατί ξέρουν ότι κανείς άλλος δεν θα έρθει αντιμέτωπος με τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες σε ένα μέρος τόσο απομακρυσμένο, αλλά παρθένο και σημαντικό, όσο η Αρκτική.
Αυτή τη στιγμή σε χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εκστρατεία για την προστασία της Αρκτικής. Όποιο ποσό και αν διαθέσεις, μικρό ή μεγάλο, θα είναι εξίσου πολύτιμο για να καταφέρνουμε να υψώνουμε το ανάστημά μας στις πετρελαϊκές – γίγαντες.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε το φαινομενικά αδύνατο, δυνατό. Η δύναμη και τα μέσα για να συνεχίσουμε τη δράση μας, έρχονται αποκλειστικά από εσένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸