Cocktail blog

Alpen House Hotel & Suites στην Αράχωβα

 Τα δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες του ALPENHOUSE αποτελούν ορόσημο στο χώρο της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Η αίσθηση της μοναδικότητας και της καλαισθησίας κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου, αλλά και σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά αφού καθένα διαθέτει τη δική του διακόσμηση, καθιστώντας το διαφορετικό και ιδιαίτερο.
Η διακριτική πολυτέλεια των δωματίων του Ξενοδοχείου ALPENHOUSE αποκτά νέα διάσταση. Δωμάτια που φροντίζουν να διατηρούν την υψηλή ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ παράλληλα αποπνέουν έναν αέρα ανανέωσης και ζωντάνιας. Τα ιδιαίτερα λειτουργικά δωμάτια του Ξενοδοχείου, με τις ξύλινες οροφές και τα μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν απεριόριστη θέα στην Αράχοβα και στο Δελφικό τοπίο.

Κατάσπαρτο με τις ζωγραφιστές θα 'λεγες εικόνες, όπου και να γυρίσεις βλέπεις, την πανέμορφη φύση να οργιάζει και το πράσινο να σμίγει σε απόσταση αναπνοής με τις πανέμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα γαλανά νερά. Παντού υπάρχουν πηγές με φυσικό νερό, που σε δροσίζουν το καλοκαίρι και σε ξεδιψούν τον χειμώνα.
Όπου σταθείς η θέα που κοιτάζεις είναι μοναδική και σε μαγεύει και πράγματι οι δύο λέξεις που περιγράφουν το ALPENHOUSE είναι ομορφιά και μαγεία.
 

Alpen House Hotel & Suites
Αράχοβα
τηλ.: 22670 31068
τηλ.: 22670 31970



Προβολή Arachova Alpen House Hotelσε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Η Αράχοβα σε υψόμετρο 960 μέτρων είναι μία γραφική παραδοσιακή πόλη που βρίσκεται ψηλά στις πλαγιές του όρους Παρνασσού.

Σε απόσταση 155 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 28 χλμ από τα χιονοδρομικά κέντρα, 8 χλμ από τους Δελφούς και 28 χλμ από την παραλία της Ιτέας, έχει εξελιχθεί σε ένα μοντέρνο χιονοδρομικό θέρετρο επανδρωμένο με τον πιο εξελιγμένο χειμερινό αθλητικό εξοπλισμό, διαθέσιμο για πώληση ή ενοικίαση αλλά ταυτόχρονα είναιιδανικό μέρος για δροσερές καλοκαιρινές διακοπές.