Cocktail blog

Η πρώτη κυρτή τηλεόραση στον κόσμο

Βραβείο EISA "Design TV"


Κάθε χρόνο βραβεύονται οι καλύτερες ψηφιακές οπτικοακουστικές συσκευές από τον τον οργανισμό EISA που αποτελείται από 50 διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους γύρω από την τεχνολογία σε 20 χώρες της Ευρώπης.

Για τη χρονιά 2013 - 2014 το πρώτο βραβείο καλύτερης Design TV το παίρνει η Curved OLED LG 55EA980V.
 

Η πρώτη Curved OLED τηλεόραση στον κόσμο!

Με τη χαρακτηριστική ελαφριά καμπύλη, την IMAX-like οθόνη, η πρωτοποριακή Curved Οled TV της LG αποτελεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό έργο τέχνης!

Η εργονομική και πρωτοποριακή καμπύλη της, παράγει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Σε μεγάλο βαθμό, η κομψή και λεπτή τηλεόραση οφείλει την εξαιρετική αισθητική της στις ιδιότητες της τεχνολογίας OLED. Το πίσω μέρος της, το οποίο αποτελείται από ενισχυμένο πλαστικό με ανθρακονήματα (CFRP) υποστηρίζει και προστατεύει την 55" οθόνη.

Έρχεται με λειτουργίες αναπαραγωγής 3D, μεγάλη γκάμα από Smart εφαρμογές, τεχνολογία ΟLED WRGBπου εγγυάται ζωντανά χρώματα και απόλυτη αναλογία αντίθεσης. Κατέβασε εφαρμογές, πλοηγήσου στο Internet και αναζήτησε αρχεία σε όλες τις ψηφιακές συσκευές με τη λειτουργία Smart Sharing. Υποστηρίζειμετατροπή 2D σε 3D για να δίνεις το κατάλληλο βάθος & ρεαλισμό στις αγαπημένες σου 2d ταινίες αλλά και συνδεσιμότητα DLNA για εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές.

Ότι πιο πρωτότυπο έχει κυκλοφορήσει σε τηλεόραση είναι εδώ!
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
ΟLED
Φέρνοντας επανάσταση στην κατανάλωση και στο πάχος κατασκευής, οι εξαιρετικά λεπτές & κομψές τηλεοράσεις OLED επιτυγχάνουν μοναδική ποιότητα εικόνας και εξοικονόμηση ενέργειας.
Τεχνολογία
Premium TV & 3D TV
3D εμπειρία όπως στον κινηματογράφο και μετατροπή ακόμα και των 2D τηλεοπτικών προγραμμάτων σε 3D. Κατέβασε αποκλειστικές εφαρμογές από το δίκτυο της LG και πραγματοποίησε ελεύθερη πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Δίκτυο
DLNA Wi-Fi
Σύνδεση στο οικιακό δίκτυο με το ενσωματωμένο Wi-Fi τεχνολογίας Wi-Fi Direct για άμεσο streaming ταινιών, αναπαραγωγή μουσικής και προβολή φωτογραφιών από το PC.
Ανάλυση
Full HD 1080 p
Ανώτατο επίπεδο λεπτομέρειας και αληθοφάνειας στην εικόνα με τα 1920x1080 pixels της ανάλυσης Full HD 1080p.
 

Η πιο έντονη εμπειρία θέασης είναι εδώ!

 
Το καμπυλωτό σχήμα της LG 55EA980V, το οποίο θυμίζει τις οθόνες IMAX, εγγυάται μια απίστευτα έντονη και άνετη θέαση, ενώ η τεχνολογία WRGB OLED προσφέρει υψηλή αναλογία αντίθεσης, εξασφαλίζοντας βαθύτερο μαύρο και πολύ πιο φωτεινό λευκό από τις συμβατικές οθόνες RGB. Επιπλέον, η οθόνη προσφέρει υψηλή χρωματική ακρίβεια, ανεξάρτητα από το περιβάλλον φωτισμού ή γωνία θέασης.

Βυθίσου σε έναν κόσμο γεμάτο ρεαλιστικές λεπτομέρειες και ολοζώντανα χρώματα! O διαφανής σχεδιασμός Crystal Stand της 55-ιντσών CURVED OLED τηλεόρασης δίνει την αίσθηση στους καταναλωτές ότι αιωρείται, συμβάλλοντας στην περαιτέρω καθηλωτική ποιότητα εικόνας.
 
 




Εξαιρετικά λεπτό design





Ο εκπληκτικά λεπτός σχεδιασμός της με πάχος μόλις 4 χιλιοστά είναι σε θέση να συγκριθεί με το πάχος ενός φύλλου χαρτιού.

Ρεαλιστική κίνηση

Ο χρόνος απόκρισης των OLED TV της LG είναι εκατό φορές μεγαλύτερη από εκείνη των LED TV! Η αναπαραγωγή έχει τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και το αποτέλεσμα είναι ορατό!

Τέλεια οπτική γωνία

Η LG OLED TV μπορεί να υπερηφανεύεται για την τέλεια γωνία θέασης χωρίς καμία απώλεια της αντίθεσης ή φωτεινότητας. Δες τηλεόραση από οποιαδήποτε οπτική γωνία αφού δεν υπάρχει καθόλου στρέβλωση της εικόνας!

Η μαγεία του LG Cinema 3D

Η 3D τεχνολογία της LG προσφέρει εξαιρετικό βάθος και γυαλιά που δεν υποφέρουν από τρεμόπαιγμα της εικόνας δεν έχουν μπαταρίες και ζυγίζουν μόλις 16gr . Με την LG Cinema 3D έχεις στο σπίτι σου την ίδια ακριβώς τεχνολογία που χρησιμοποιούν στις μεγάλες 3D κινηματογραφικές επιτυχίες. Ταυτόχρονα, μπορείς να απολαύσεις και όλες τις 2D εκπομπές και ταινίες σε ζωντανό 3D, χάρη στην τεχνολογία 2D to 3D της LG.

4 Color Pixel

Τα χρώματα απλώνονται ομοιόμορφα σε όλη την οθόνη, για ρεαλισμό τόσο σε ταινίες όσο και σε τηλεοπτικά προγράμματα. Με την τεχνολογία 4 Color Pixel, έχεις πιο φωτεινές εικόνες και μια ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα δεν είχες ξαναδεί στο παρελθόν.

Smart Sharing

Βρες όλα τα multimedia αρχεία που βρίσκονται στο smartphone, υπολογιστή, tablet ή εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης απόλαυσε τα στην τεράστια UltraHD τηλεόρασή σου. Η αναζήτηση και αναπαραγωγή γίνεται ασύρματα μέσω Wi-Fi για να μπορείς να ψάχνεις και να επιλέγεις την πηγή της διασκέδασή σου ακόμη πιο γρήγορα.

Premium περιεχόμενο

Με την Curved Oled 55'' της LG θα έχεις άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες αθλητικά βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές. Παρακολούθησε την αγαπημένη σου ταινία σε streaming απευθείας στην τηλεόρασή σου!

Magic Remote

Το τηλεχειριστήριο Magic Remote με λειτουργίες εφάμιλλες με αυτές ενός ποντικιού υπολογιστή, με δυνατότητα ομιλίας χάρη στις ενσωματωμένες φωνητικές εντολέςμ και ανάγνωσης των κινήσεων του χεριού σου, υπόσχεται να δώσει μία νέα & φρέσκια εμπειρία στον όρο Smart TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: