Ανακαλύψτε το φύλο του μωρού σας με παραδοσιακούς τρόπους

Πολύ πριν οι γυναικολογικοί υπέρηχοι κάνουν την εμφάνιση τους, δίνοντας την ευκαιρία στους μέλλοντες γονείς να μάθουν το φύλο του μωρού τους σχεδόν από το πρώτο τρίμηνο της κύησης, οι γυναίκες είχαν άλλους πιο παραδοσιακούς και εμπειρικούς τρόπους για να προβλέπουν αν το μωρό τους θα ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι.
Ας δούμε μερικούς από αυτούς:
Το σχήμα και το ύψος της κοιλιάς. Αν η κοιλιά της εγκύου είναι ψηλά και έχει στρογγυλό σχήμα, τότε το μωρό θα είναι κορίτσι. Αντίθετα αν είναι μυτερή και κάπως πιο χαμηλά, τότε ετοιμαστείτε για τον διάδοχο. Η ομορφιά της εγκύου. Σύμφωνα με την παράδοση οι έγκυες που περιμένουν κοριτσάκι, εμφανίζουν ακμή και «αγριεύουν» στο πρόσωπο αφού η κόρη τους κλέβει την ομορφιά τους. Αντίθετα, εκείνες που περιμένουν αγοράκι, κατά τη διάρκεια της
εγκυμοσύνης ομορφαίνουν και λάμπουν. Το κόλπο με τον σταυρό ή τη βέρα. Κρεμάστε το σταυρό ή τη βέρα σας πάνω από την κοιλιά σας και παρακολουθείστε πώς θα κινηθεί. Αν κάνει κύκλους θα είναι αγόρι, ενώ αν πηγαίνει πάνω κάτω, τότε έχετε κορίτσι. Οι παλμοί του εμβρύου. Αν οι παλμοί του μωρού είναι υποτονικοί, περιμένετε αγόρι, ενώ αν η καρδούλα του χτυπάει γρήγορα, το μωρό σας θα είναι κορίτσι. Οι λιγούρες της εγκύου. Αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λιγουρεύεστε συνέχεια γλυκά, τότε το μωράκι σας θα είναι κορίτσι. Αντίθετα, αν επιθυμείτε αλμυρές τροφές, τότε μάλλον περιμένετε αγοράκι. Το κόλπο με το ψαλίδι και το μαχαίρι. Βάλτε έναν δικό σας άνθρωπο να κρύψει ένα ψαλίδι κάτω από ένα κάθισμα και ένα μαχαίρι κάτω από ένα άλλο. Αν καθίσετε στο κάθισμα με το μαχαίρι, τότε ετοιμαστείτε για τον γιο, ενώ αν καθίσετε στο κάθισμα με το ψαλίδι, ξεκινήστε να αγοράζετε τα ροζ! Ακόμα και αν ο παραδοσιακός τρόπος πρόβλεψης του φύλου πλέον έχει ...ξεθωριάσει, ενα κλισέ παραμενει κοινό και πάντα διαχρονικό: "Γερό να 'ναι και ο,τι να 'ναι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸