Τοκιο;Συστημα συναγερμου στα Ταξι,ειδοποιεί τους πελάτες οταν ξεχνάνε κάτι πίσω τους

Kokusai Motorcars , μια εταιρεία ταξί με βάση στο Τόκιο σχεδιάζει να εγκαταστήσει συστήματα κάμερας στα οχήματά της που εντοπίζει αυτόματα όταν οι πελατες ξεχνανε κατι πίσω .
Έχει αναφερθεί ότι κάθε ταξί θα είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες ? Ένα κάτω
από το κάθισμα του οδηγού , το ένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού , μία στην οροφή και μία στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου . Αν το σύστημα ανιχνεύσει ένα αντικείμενο που μείνει  πίσω , όπως μια τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο , ακούγεται αμέσως συναγερμό , που επιτρέπει στον επιβάτη να ανακτήσει  τα υπάρχοντά του,πριν το ταξί φηγεί μακριά . Για την αντιμετώπιση τις ανησυχιες της ιδιωτικής ζωής που σχετίζονται με το νέο σύστημα , η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το σύστημα δεν θα συλλάβει καθαρές εικόνες των προσώπων και τα σημάδια θα αναρτηθούν εντός των οχημάτων για να ειδοποιεί τους επιβάτες από τις κάμερες .
Η εταιρεία θα ξεκινήσει την εγκατάσταση του συστήματος σε όλα τα (3.100) ταξί την ερχόμενη άνοιξη της με εκτιμώμενο κόστος περίπου $ 500 ανά αυτοκίνητο .Εξετάζει την πώληση του συστήματος σε άλλες εταιρείες ταξί στην Ιαπωνία .
video;NMANewsDirect
Έχει αναφερθεί ότι στο Τόκιο οι οδηγοί καταγγειαν στην αστυνομία 210.000 αντικείμενα που άφησαν πίσω στα αυτοκίνητά τους το περασμένο έτος  . Λέει ότι τα κινητά τηλέφωνα ειναι περίπου το 60 τοις εκατό των αντικειμένων που άφησαν πίσω . Το σύστημα πιστεύεται ότι είναι σε θέση να μειώσει την πίεση στους οδηγούς της εταιρείας , που ασκούν ζητώντας από τους πελάτες για να ελέγξουν ότι δεν έχουν ξεχάσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸