Cocktail blog

Samsung Watch Galaxy Gear Black

Με μια ματιά

Πρόσβαση στο Samsung Galaxy Note 3 από το ρολόι σου!

Το Watch Galaxy Gear της Samsung έρχεται να σου δώσει πρόσβαση στο Samsung Galaxy Note 3 σου από απόσταση! Το φοράς στο χέρι σαν έναν κανονικό ρολόι και αυτό σε ενημερώνει για κάθε τι που συμβαίνει στο τηλέφωνο μέσα από την 1.63" superAMOLED οθόνη του! Mπορείς να το έχεις μέσα στην τσάντα σου και χάρη στην Bluetooth σύνδεση να παραμένει ασύρματα συνδεδεμένο κάθε στιγμή!

Τράβηξε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες με την κάμερα των 1.9 MP αλλά και HD video για να μην χάσεις καμία σημαντική στιγμή! Διαθέτει 4GB μνήμη, επεξεργαστή με ταχύτητα 800 MHz και γυροσκόπιο για να σε βολεύει σε κάθε οπτική γωνία. Εξαιρετικά ανθεκτικό αφού αντέχει αν έρθει σε επαφή με νερό.

Ενημερώσου για νέα μηνύματα κειμένου, δες το νούμερο που σε καλεί & έλεγξε τους προσωπικούς σου λογαριασμούς σε facebook & twitter! Με το Galaxy Gear δεν χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου!

Μην χάνεις ούτε κλήση!

Πόσες φορές έχασες κάποια σημαντική κλήση επειδή δεν άκουσες ή δεν ήσουν κοντά στο κινητό σου; Τώρα με το Galaxy Gear παίρνεις τηλέφωνα και απαντάς με μία απλή κίνηση του καρπού σου!

S Voice

Οι γραπτές και οι προφορικές εντολές εκτελούνται εξίσου γρήγορα χάρη στη λειτουργία S Voice. Το Galaxy Gear είναι ρυθμισμένο να ανταποκρίνεται στα δάχτυλα ή τη φωνή σου ανά πάσα στιγμή! Προγραμμάτισε το χρόνο σου, τις εργασίες σου, έλεγξε τις εφαρμογές και τα μηνύματα σου σε χρόνο μηδέν!

Από το Gear στο κινητό σου!

Μόλις μια σημαντική ειδοποίηση "φτάσει" στο Gear, το τηλέφωνο σου θα εμφανίσει αυτόματα την ειδοποίηση μόλις το σηκώσεις! Ζήσε την υπέροχη επικοινωνία χωρίς να χάνεις χρόνο με περιττά βήματα.

Capture the moment!

Απαθανάτισε την κάθε στιγμή χωρίς να χάνεις χρόνο για να ρυθμίσεις την κάμερα σου. Μοιράσου τις υπέροχες συιγμές σου με τους φίλους σου σε facebook και Instagram.

Φωνητικές σημειώσεις

Πες στο Galaxy Gear σου ότι χρειάζεται να θυμάσαι.. και θα το κάνει αυτό για εσένα! Πλέον δεν χρειάζεται να βγάλεις το κινητό από την τσέπη ή την τσάντα σου για να γράψεις μια σημείωση, απλά πες το στο Gear!

Μάρκα
Samsung 
Μοντέλο
Watch Galaxy Gear Black 
Συνδεσιμότητα
Bluetooth
v4.0 
Οθόνη
Διαγώνιος Οθόνης
1.63 inches 
Τύπος Οθόνης
Super Amoled 
Camera
Ανάλυση Κάμερας
1.9 Mp 
Εγγραφή Βίντεο
Ναι 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ταχύτητα Επεξεργαστή
800 MHz 
Συνδεσιμότητα
Bluetooth 
Ενσωματωμένη Μνήμη
4 GB 
Μπαταρία
Τύπος Μπαταρίας
315 mAh 
Διαστάσεις και Βάρος
Βάρος
73 gr 
Μήκος
3.61 cm 
Πλάτος
1.1 cm  5.65 cm 
Ύψος
1.1 cm 
shop here

Δεν υπάρχουν σχόλια: