Athens Atrium Hotel & Suites

Το ξενοδοχείο είναι γνωστό για την άνεση, την προσωπική εξυπηρέτηση και την κλασική του κομψότητα. Προσφέρει στους επισκέπτες του την προσιτή πολυτέλεια και την άνεση που θέλουν σε μια ήσυχη τοποθεσία λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Είναι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά καταστήματα, αίθουσες τέχνης, χώρους διασκέδασης και τα σημαντικότερα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος στην Αθήνα. Βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 2 χλμ. από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα και 5 χλμ από την παραλία της Αθήνας. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν στιγμές
χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ η διακόσμηση όλων των χώρων συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το Athens Atrium διαθέτει 56 ευρύχωρα δωμάτια με ήρεμα και ζεστά χρώματα που μαζί με τα επώνυμα έπιπλα, δημιουργούν μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα. Τα Superior και Executive δωμάτια, είναι για εκλεκτούς καλεσμένους και διαθέτουν ό,τι θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας: Κλιματισμό, Κεντρική θέρμανση, Παράθυρα με διπλά τζάμια, Ηλεκτρονικές κλειδαριές, Χρηματοκιβώτιο, 100% ορθοπεδικά στρώματα, Ψηφιακό τηλέφωνο, Τηλεόραση LCD με δορυφορική σύνδεση, Mini – bar, Προϊόντα μπάνιου, Μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες, Σεσουάρ, Μπαλκόνι, Καθιστικό, Μπουντουάρ κ.α.
 
Εστιατόριο / Bar
Το Atrium είναι το κύριο a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου καθημερινά σερβίρεται σε μπουφέ το πλούσιο πρωινό. Εκεί θα απολαύσετε και τα εορταστικά σας δείπνα την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με γευστικά πιάτα που θα ετοιμάσουν οι σεφ του ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας μπορείτε να επισκεφθείτε την Brasserie Snack-Bar του ξενοδοχείου, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα ελαφρύ σνακ ή ένα κοκτέιλ.

  • Προσιτή πολυτέλεια και άνεση σε μια ήσυχη τοποθεσία λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας
  • Κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά καταστήματα, αίθουσες τέχνης, χώρους διασκέδασης και αξιοθέατα
  • Διαθέτει εστιατόριο και snack bar, υπόγειο parking, Wi-fi και αίθουσες συσκέψεων
  • Δωμάτια: Κλιματισμός, Κεντρική θέρμανση, Χρηματοκιβώτιο, Τηλέφωνο, Τηλεόραση LCD, Mini – bar, Προϊόντα μπάνιου, Υδρομασάζ, Μπαλκόνι κ.α.
  • Πρωινό
  • Check-in: 14:00 / Check-out: 12:00


Απαραίτητη κράτηση έως 15/12/2013 στο 210 9319300 ή μέσω email: info@athensatrium.gr

Athens Atrium Hotel & Suites

Athens Atrium Hotel & Suites
Ωκεανίδων 21
11745 Αθήνα
Website / Facebook