Cocktail blog

Κέιτ Χάντσον:Εννοείται ότι μας δανείζουν τα πανάκριβα φορέματα στο κόκκινο χαλί

Η διάσημη ηθοποιός είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ στο εξώφυλλο του «Harper’s Bazaar» Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου 2013. Πίσω από την κάμερα ο διάσημος φωτογράφος Alexi Lubomirski, στον οποίο ποζάρει φορώντας δύο εντυπωσιακές δημιουργίες, Givenchy by
Riccardo Tisci και Lanvin αντίστοιχα.
«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα αυτά τα φανταστικά ρούχα που φοράμε στο κόκκινο χαλί τα αγοράζουμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Εννοείται ότι δεν θα άντεχα οικονομικά να πληρώνω τις πανάκριβες δημιουργίες των μεγάλων οίκων κάθε φορά που χρειαζόταν να κάνω μια επίσημη εμφάνιση, ειδικά από τότε που απέκτησα παιδιά και οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις είναι πλέον αυξημένες. Θα πρέπει να μάθετε ότι τα πάντα είναι απλά δανεικά!», δηλώνει στη συνέντευξή της.





Η 34χρονη σταρ είναι μαμά δύο παιδιών: του 9χρονου Ράιντερ, από τον πρώτο της γάμο με τον Κρις Ρόμπινσον, και του 2χρονου Μπίνγκχαμ, καρπός του έρωτά της με το νυν σύντροφό της Μάθιου Μπέλαμι.
«Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι πλέον και πολύ φανατική με τα ψώνια. Μακάρι να μπορούσα, αλλά τα πάντα στις μέρες μας είναι τόσο ακριβά. Προτού η διάσημη σήμερα Isabel Marant εδραιωθεί στο χώρο της μόδας, πήγαινα συχνά στο Παρίσι και ψώνιζα ασταμάτητα, γιατί οι τιμές της ήταν ακόμα προσιτές… »
Η επιτυχημένη ηθοποιός παραδέχεται, επίσης, ότι έμαθε από τη μητέρα της Γκόλντι Χον να ξοδεύει τα χρήματα με σύνεση: «Η μαμά μου δεν μας ψώνιζε ποτέ υπερβολικά παιχνίδια ή ρούχα. Νομίζω πως ήθελε να μας διδάξει την εγκράτεια, παρόλο που μεγαλώσαμε με ένα σχετικά άνετο τρόπο ζωής».
Τώρα που η ίδια έχει πλέον ωριμάσει αρκετά, έχει να αναθρέψει τη δική της οικογένεια. «Μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω, το απολαμβάνω πραγματικά», προσθέτει.  imommy.gr