Σύσφιξη & Λιποδιάλυση στο Σπίτι με Cavitation Rea

 To Προηγμένο Σύστημα Αφαίρεσης Λίπους REA χρησιμοποιεί υπερηχητικά κύματα που στοχεύουν σε βάθος και διοχετεύουν θερμότητα στα υποδόρια στρώματα του δέρματος, όπου βρίσκεται το συσσωρευμένο λίπος.
Το φαινόμενο της σπηλαίωσης (cavitation) ενεργοποιεί την μείωση των λιποκυττάρων και συσφίγγει τις ίνες κολλαγόνου με αποτέλεσμα η επιφάνεια του δέρματος να φαίνεται πιο λεία. Το κλειδί για μια επιτυχημένη θεραπεία είναι η αύξηση της θερμοκρασίας των εν τω βάθει υποδόριων περιοχών του δέρματος και η διατήρηση της θερμοκρασίας αυτής για μερικά δευτερόλεπτα.


Κατά την διάρκεια της θεραπείας, η συσκευή από μόνη της δεν εκπέμπει θερμότητα, ωστόσο, η αντίδραση του δέρματος στα υπερηχητικά κύματα δημιουργεί μια σημαντική αίσθηση θερμότητας από το εσωτερικό των υποδόριων περιοχών του δέρματος.
Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη χρήση στις συνήθεις προβληματικές περιοχές όπως οι γοφοί, οι μηροί, η κοιλιά και τα οπίσθια. Για την βελτίωση και την διατήρηση της κατάστασης του δέρματος είναι απαραίτητες οι τακτικές θεραπείες.
Σημαντικό: Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, χρησιμοποιείτε gel που θα βρείτε εύκολα στα φαρμακεία.
  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, σύσφιξη και λιποδιάλυση με υπερήχους
  • Τονώνει το δέρμα και επαναφέρει την ελαστικότητα
  • Πιστοποιητικά CE & ROhS
  • Εγγύηση 2 ετών
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά
Email επικοινωνίας:info.starply@gmail.com
Groupon.gr