Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι φάλαινες μπορούν να χάσουν το δρόμο τους στον ωκεανό

Έχετε  αναρωτηθεί ποτέ πώς οι φάλαινες μπορούν να χάσουν το δρόμο τους στον ωκεανό ή να λανθάνον σε ρηχά νερά ; Περίπου 51 φαλαινες εχάσαν το δρόμο τους και  κατελήξαν σε Everglades National Park στη Φλόριντα .
11 από τις φάλαινες βρέθηκαν νεκρα  και αλλά 35 είναι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα ζωντανα και σιγά-σιγά το κολύμπουν πίσω στη θάλασσα .


Η τύχη των υπόλοιπων φάλαινων είναι άγνωστη ,πιστεύεται ότι έχουν πεθάνει .
Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν τις φάλαινες να χάνονται συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων και των ασθενειών που τους αποπροσανατολίζουν , ή της αύξησης τις παλίρροιας την άνοιξη ,η δραστηριότητα από ανθρώπους στα σόναρ εντοπισμού στης αλιείας που δραστηριοποιούνται στον ωκεανό μπορεί επίσης να είναι πιο δύσκολο για τις φάλαινες για να περιηγηθουν .
Οι φάλαινες που έφτασαν στα Everglades πρέπει να καθοδηγείται πίσω στη θάλασσα από ρηχά νερά , επειδή η αερομεταφορά ειναι μια πολύ πιο δύσκολη διαδικασία .
Επειδή οι φαλαινες είναι ένα τέτοιο κοινωνικό είδος , όλα ακολουθούν το ένα μετα το άλλο , πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ομάδες να παίρνουν στα επικίνδυνα ύδατα .