Cocktail blog

Λειτουργία "Αυτόματα εφέ" για ταινίες και φωτογραφίες στο Google+

Η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" δημιουργεί διασκεδαστικές νέες εκδόσεις των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Οι φωτογραφίες σας συνδυάζονται σε σύντομες κινούμενες εικόνες, μεγάλα πανοράματα ή συγχωνεύονται σε ομαδικές λήψεις, όπου ο καθένας φαίνεται καλά. Μπορείτε να διαπιστώσετε πότε έχει δημιουργηθεί μια φωτογραφία με τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ" από το εικονίδιο  .

Εφέ φωτογραφιών της λειτουργίας "Αυτόματα εφέ"

Γόμα - Εάν τραβήξετε μια ακολουθία 3 ή περισσότερων φωτογραφιών μπροστά σε ένα άγαλμα ή αξιοθέατο με κίνηση στο φόντο, η Γόμα θα σας δημιουργήσει μια φωτογραφία στην οποία θα έχουν καταργηθεί όλα τα κινούμενα αντικείμενα. Είναι χρήσιμη για αυτές τις καταστάσεις στις οποίες προσπαθείτε να τραβήξετε μια καταπληκτική λήψη ενός αξιοθέατου ή άλλου μέρους με πολυκοσμία, αλλά θέλετε να αποφύγετε τη συμπερίληψη όλων των ατόμων στο φόντο της φωτογραφίας σας.
Δράση - Τραβήξτε μια σειρά φωτογραφιών ενός ατόμου που κινείται (χορεύει, τρέχει, πηδά) και η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" θα τις συγχωνεύσει σε μια λήψη δράσης όπου μπορείτε να δείτε το πλήρες εύρος κινήσεων σε μία μόνο εικόνα, που συλλαμβάνει την κίνηση σε μια συναρπαστική σταθερή εικόνα.  
Πανόραμα - Εάν έχετε τραβήξει μια σειρά φωτογραφιών με αλληλεπικαλύψεις φωτογραφιών σε οριζόντια προβολή, Η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" θα ενοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες σε μια πανοραμική εικόνα.
HDR - Το Υψηλό δυναμικό εύρος, αποτελεί τη διαδικασία λήψης πολλών εκθέσεων της ίδιας εικόνας. Με τη συγχώνευση αυτών των εικόνων, οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερο εύρος σκιών και φωτός. Η μεταφόρτωση τριών παρόμοιων εικόνων σε διαφορετικές εκθέσεις, χαμηλή, μέση και υψηλή έκθεση, θα δημιουργήσει μια εικόνα HDR για εσάς.
Κίνηση - Εάν έχετε τραβήξει μια σειρά φωτογραφιών σε ακολουθία (τουλάχιστον 5), η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" ενοποιεί αυτές τις φωτογραφίες σε μια σύντομή κινούμενη εικόνα.
Χαμόγελο - Εάν έχετε τραβήξει ομαδικές φωτογραφίες, η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" θα επιλέξει μεταξύ των καλύτερων λήψεων του κάθε ατόμου στην εικόνα σας και θα τις συγχωνεύσει σε μια καταπληκτική φωτογραφία.
Μίξη - Εάν έχετε τραβήξει μια σειρά από πορτρέτα με παρόμοια στοιχεία φόντου, η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" θα συνθέσει αυτές τις φωτογραφίες σε ένα πλέγμα σε στυλ φωτογραφικού θαλάμου. Η μίξη προορίζεται να εκθέσει πορτρέτα φωτογραφιών με παρόμοιο φόντο, έτσι ώστε να λειτουργούν καλύτερα όταν αποτελούν κοντινές λήψεις προσώπων.

Ταινίες που δημιουργούνται με τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ"

Μπορείτε να δημιουργήσετε ταινίες με τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ" από την εφαρμογή Google Photos για Android, οι οποίες αποτελούν ταινίες μικρού μήκους που δημιουργούνται αυτόματα, με την από κοινού επεξεργασία των βίντεο και των φωτογραφιών που τραβάτε από μια εμπειρία σας. Επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που επιθυμείτε να μετατρέψετε σε  ταινία με τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ" και αφήστε την Google να κάνει τα υπόλοιπα. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, το στυλ, μουσική υπόκρουση, ή ακόμη και να καταργήσετε, να κάνετε συντομότερες ή να αναδιατάξετε σκηνές. Μετά τη δημιουργία της ταινίας σας, μπορείτε να επιλέξετε να τη μοιραστείτε ή να την αποθηκεύσετε. Οι ταινίες που υποστηρίζουν τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ" είναι διαθέσιμες προς το παρόν μόνο σε ορισμένες συσκευές που εκτελούν έκδοση λογισμικούAndroid 4.3 και νεότερη, μεταξύ των οποίων Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013), Nexus 10, HTC One, Samsung Galaxy Note 3, Moto X και Moto G.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας "Αυτόματα εφέ"

Η λειτουργία "Αυτόματα εφέ" είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Για να επανενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Αυτόματα εφέ":
Τοποθετήστε το δείκτη στην πάνω αριστερή γωνία για το κύριο μενού του Google+. Κάντε κλικ στην επιλογή  Ρυθμίσεις > και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου "Δημιουργία εκπληκτικών νέων εικόνων από τις φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη σας."
support.google.com