Kia GT4 Stinger concept με 311 ίππους

Η Kia ανακοίνωσε ότι το πισωκίνητο, πρωτότυπο 2+2 σπορ coupe -που θα παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ- ονομάζεται GT4 Stinger και θα φέρει έναν 2λιτρο turbo κινητήρα με απόδοση 311 «άλογα».Με μια ακόμα νέα teaser φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα η Kia, επιβεβαίωσε ότι το νέο concept –το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ- είναι το σπορ coupe μοντέλο που αναμέναμε και ονομάζεται GT4 Stinger. Επίσης, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι θα τροφοδοτείται από ένα 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ που αποδίδει 311 ίππους, ενώ η μετάδοση της κίνησης θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το εν λόγω concept σχεδιάστηκε από την ομάδα της φίρμας στο Irvine της California. Επιπλέον, αυτό που τονίστηκε χαρακτηριστικά είναι ότι το συγκεκριμένο σπορ κατασκευάστηκε για να «προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία στο δρόμο και τις πίστες», ενώ η διάταξη των καθισμάτων του θα είναι 2+2, γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ότι θα είναι ένα 2θυρο coupe.
Από την εικόνα τώρα, διακρίνουμε ότι θα φέρει μεγάλα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα φώτα LED, ενώ θα διαθέτει και μεγάλους αεραγωγούς μπροστά. Παράλληλα, η εταιρεία επεσήμανε ότι θα «πατά» σε 20άρες ζάντες αλουμινίου και θα διαθέτει στοιχεία από ανθρακόνημα, όπως ο μπροστινός splitter, κάτω από τον προφυλακτήρα.

Περισσότερα δεδομένα θα γίνουν γνωστά στην επερχόμενη Έκθεση, καθώς βέβαια και αν πρόκειται για ένα πρωτότυπο που θα… πάρει το δρόμο της παραγωγής, ή αν απλώς αποτελεί μια «επίδειξη» της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Kia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸