Cocktail blog

Ευχαριστούμε παρα πολύ κύριε Σαμαρά για το πρωτοφανές...πλεόνασμα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για το πρωτοφανές...πλεόνασμα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για την πρωτοφανής ειλικρίνεια.... σας σαν πολιτικός.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που μας κατέβασες το ΦΠΑ και παραμένουμε η πιο ακριβή .χώρα τις ΕΕ. 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για την σύνταξη που δεν μας το κόψατε εντελώς.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για τα συσσίτια που φυτρώνουν το ένα μετά το άλλο και μας δίνετε άλλη μια μέρα ελπίδα ζωής.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για τα υπερπολυτελές AUDI που έχετε στην διάθεση τον πολιτικών κατά την διάρκεια τις Ελληνικής προεδρίας .
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για τους 8 χιλιάδες εκατομμυριούχος που οι περισσότεροι είναι πολιτικοί και έστειλαν τα λεφτά στην Ελβετία ,γιατί με το χρήμα δεν γελάμε..
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που βάλατε στη φιλάκι μόνο έναν πολιτικό από τους χιλιάδες που έχει στη λίστα ο Ελληνικός Λαός.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που συνεργαστήκατε με το ΠΑΣΟΚ και μας ανακουφίσατε (ουφφ),γιατί στην αρχή λέγατε ότι ήσασταν αντίθετη και καθετί απέναντι τους(μεγάλο κατόρθωμα)...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά έχετε βάλει έναν τιμηότατο υπουργό υγείας τον Κυρ.Γεωγιάδη που ειλικρινέστατος βγαίνει στα παράθυρα και λέει αλήθειες για τα ψέματα που έχει πει.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που "κόψατε" τους μισθούς στους εργαζόμενους τις Βουλής από 5000 Ευρώ στα 3000 Ευρώ (τι σπατάλη και αυτό)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά θα μας βγάλετε από το Μνημόνιο σε 40 χρονια
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά για το κούρεμα, γιατί τα κομμωτήρια το είχανε παρακάνει λίγο με τις υψηλές τιμές
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που φοράτε από τα πιο ακριβά κοστούμια εσείς και όλοι η Βουλευτές και δεν μας ντροπιάζετε διεθνώς(όπως λέμε κόλο δεν έχει και βρακί ζητάει)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που ο Σημίτης και ο Παπανδρέου ζουν και βασιλεύουν
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που πούλησες όλα τα νησιά στους Ρώσους(δεν είναι και θερμόαιμοι γαμώτο να τους πάρεις και στο κρεβάτι)ψάξε καλύτερα για κανέναν Αιγύπτιο η λίγο πιο κάτω,από Nigeria ας πούμε
Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Σαμαρά που τους γάμησες όλους με λίγα λόγια ,για αυτό μην περιμένεις να ψηφίσω ,ούτε καν θα μπω σε κόπο σκέψεις για ψήφο γιατί μονο έτσι μπορώ να σε καταστρέψω..
Συνεχίζεται...........σύντομα
tubesalonika





Δεν υπάρχουν σχόλια: