Μία διαφορετική συνταγή για ένα πολύ γνωστό φαγητό , το παστίτσιο , από την Έστερ Σαρφατή
250 γρ. αλεύρι
125 γρ. βούτυρο
60 γρ, ζάχαρη
1 κρόκο
Για τη γέμιση :
2 κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
150 γρ. συκώτι κοτόπουλου
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
125 ml κόκκινο κρασί
125 ml ζωμό κρέατος
1 κ.σ. ρίγανη
Λίγο μοσχοκάρυδο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Για τη μπεσαμέλ :
60 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι
375 ml γάλα
200 γρ. πένες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου