Cocktail blog

Volvo Concept Estate

Η Volvo ανακοίνωσε ότι στη Γενεύη θα κάνει πρεμιέρα το νέο Concept Estate, ένα πρωτότυπο station wagon που θα παρουσιαστεί στο ελβετικό Σαλόνι, αποκαλύπτοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας.Μετά το Concept XC Coupe που έκανε πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ, η Volvo θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Γενεύης το νέο Concept Estate, που αποτελεί τον προάγγελο για μελλοντικά station wagon της εταιρείας και μαζί με το άλλο πρωτότυπο «εκφράζει» τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της σουηδικής εταιρείας.


Ειδικότερα, το νέο Volvo Concept Estate διαθέτει σύγχρονο στιλ με τα φανάρια εμπρός και πίσω να αποτελούν το νέο σχεδιαστικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας, ενώ η ενσωμάτωση ορισμένων ρετρό στοιχείων αποτελεί «φόρο τιμής» στο Volvo 1800 ES. Επίσης, όπως αναφέρει η εταιρεία, το design του νέου concept μάς δίνει μια ιδέα για το πώς θα είναι η νέα γενιά του XC90.



Όσον αφορά την καμπίνα του Volvo Concept Estate, εκεί κυριαρχεί η οθόνη αφής που -σε συνδυασμό με το λογισμικό της Volvo- θα αποτελεί το κέντρο ελέγχου για τον χειρισμό των λειτουργιών του αυτοκινήτου. 
Τέλος, για τα μηχανικά μέρη δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό προς το παρόν, αναμένοντας την έναρξη της Έκθεσης στις 4 Μαρτίου.autotriti.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: