Cocktail blog

Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έπεφτε η κυβέρνηση για το γάλα

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας χαρακτήρισε αστειευόμενος τον εαυτό του «κτηνίατρο» με όλα όσα έμαθε και άκουσε το τελευταίο διάστημα για το γάλα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία με την τρόικα.«Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έπεφτε η κυβέρνηση για το γάλα. Έχουμε γίνει ειδικοί για το γάλα και αδικούμε μια συνολική προσπάθεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δίνει πλεονέκτημα στο ελληνικό γάλα και την ευθύνη της συντήρησής του την έχει ο παρασκευαστής, ενώ ξεκαθάρισε πως στο παστεριωμένο γάλα θα αναγράφεται η ημερομηνία παστερίωσης και διάρκειας, κάτι που δίνει πλεονέκτημα στο ελληνικό γάλα, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η τιμή του γάλακτος θα μειωθεί, υπό την προϋπόθεση να μην εκδηλωθεί κάποια διατροφική κρίση σε διεθνές επίπεδο, και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επαφές με την τρόικα: «Έχω την πεποίθηση ότι το κείμενο θα γίνει αποδεκτό. Έχουν γίνει προφορικές συζητήσεις με την τρόικα και πιστεύω ότι θα πάει καλά».
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: