Πώς και που γυμνάζονται οι διάσημες μαμάδες

Κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να φέρνεις στον κόσμο τα παιδιά σου και να εξακολουθείς να διατηρείς μια ωραία σιλουέτα. Όσο κι αν προσέχεις τη διατροφή σου,
αν δεν... ιδρώσεις στα γυμναστήρια, δεν πρόκειται να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και, φυσικά, το ίδιο ισχύει και για όλες αυτές τις σταρ του Χόλιγουντ. Μπορεί να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο από μια μέση μαμά και την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν τους personal trainers για να είναι συνεχώς από πάνω τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να κουραστούν για να έχουν το σώμα που επιθυμούν. Ας δούμε, λοιπόν, ποιος είναι ο αγαπημένος τρόπος άσκησης των πιο διάσημων μαμάδων της διεθνούς σοουμπίζ, που τους εξασφαλίζει αυτά τα αξιοζήλευτα κορμιά!  
Physique 57: Η Ντενίς Ρίτσαρντς παραδέχεται ότι αυτό το 57λεπτο μάθημα εκγύμνασης, που είναι εμπνευσμένο από το μπαλέτο και αποτελεί την πιο διαδεδομένη μορφή προπόνησης σε Νέα Υόρκη και Μπέβερλι Χιλς, είναι ό,τι πιο δύσκολο αλλά και πιο αποτελεσματικό έχει δοκιμάσει ποτέ της. 

Spinning: Αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος εκγύμνασης της Τζέσικα Άλμπα, με τον οποίο καταφέρνει να έχει την υπέροχη σιλουέτα της μετά από δύο εγκυμοσύνες. Μετά από κάθε 45λεπτο πρόγραμμα στατικού ποδηλάτου, με ζέσταμα, ανέβασμα ρυθμού, γρήγορη ποδηλασία και χαλάρωση (με σταθερό βαθμό αντίστασης), η διάσημη μαμά επιτυγχάνει απώλεια 800 θερμίδων.

Barry's Bootcamp: Η Κέιτι Χολμς αγαπάει αυτό το πλήρες πρόγραμμα τόνωσης για όλο το σώμα, όπου εναλλάσσονται το τρέξιμο σε διάδρομο και οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος (καθίσματα). Η διάρκειά του είναι 60 λεπτά και το αποτέλεσμά του η απώλεια 1.000 θερμίδων.

CrossFit: Η Ελίζαμπεθ Μπανκς καταφέρνει να παραμένει σε πολύ καλή φόρμα ακόμα και μετά από δύο παιδιά, κάνοντας συστηματικά αυτά τα σύντομα 20λεπτα μαθήματα, όπου οι ασκούμενοι κάνουν τα πάντα, από ενόργανη γυμναστική και άρση βαρών μέχρι powerlifting, σπριντ και τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, σε μικρά χρονικά διαστήματα. 

Piloxing: Η Χίλαρι Νταφ κατάφερε να χωρέσει στο skinny τζιν της, λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Λούκα, μέσα από ένα 60λεπτο χορογραφημένο μάθημα, που συνδυάζει το πιλάτες με την πυχμαχία, με αποτέλεσμα την απώλεια 900 θερμίδων.imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸