Cocktail blog

Boutique Hotel Κόκκινο Σπίτι;Βέροια

Στους Πρόποδες του Βερμίου
Η Βέροια είναι πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας και πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Είναι κτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου, γεμάτη φυσικές ομορφιές. Είναι μια σύγχρονη πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική στις παλιές γειτονιές της, τα μνημεία και για τα φυσικής ομορφιάς τοπία που προσφέρονται για πολλές δραστηριότητες. Βρίσκεται κοντά σε έξι χιονοδρομικά κέντρα, δύο από αυτά σε απόσταση αναπνοής (Σέλι 25 χλμ., 3-5 Πηγάδια 29 χλμ., Βόρρας (Καϊμάμτσαλαν) 98 χλμ., Βασιλίτσα 105 χλμ., Βίγλα 100 χλμ., Ελατοχώρι 35 χλμ.).


Boutique Hotel «Κόκκινο Σπίτι»

Διαβαίνοντας το σοκάκι της βασίλισσας Βεργίνας βρίσκεστε στην περιοχή της Μπαρμπούτας στην εβραϊκή συνοικία της Βέροιας. Καθώς ανηφορίζετε την οδό Ολγάνου φτάνετε στη μικρή πλατεία, όπου βρίσκεται η παλαιά εβραϊκή Συναγωγή. Εκεί θα συναντήσετε ένα επιβλητικό οίκημα του 19ου αιώνα, χαρακτηρισμένο διατηρητέο μνημείο, το γνωστό Κόκκινο Σπίτι. Ένα αρχοντικό, το οποίο αναστηλώθηκε και διακοσμήθηκε με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του μετατρέποντάς το σε ένα boutique ξενοδοχείο έξι δωματίων. Πρόκειται για έναν πολυτελή ξενώνα, στην καρδιά της Βέροιας, δίπλα στη πλατεία Ωρολογίου, σε μια μοναδική τοποθεσία πάνω στην όχθη του Τριποτάμου με θέα το λόφο του Προφήτη Ηλία.

Παροχές

Το Κόκκινο Σπίτι απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση σε ένα πολυτελές περιβάλλον υψηλής αισθητικής απολαμβάνοντας σπιτική φροντίδα. Στο πρωινό θα απολαύσετε σπιτικές λιχουδιές και ροφήματα, τσάι βουνού με μέλι και τοπικά προϊόντα. Σερβίρεται στη τραπεζαρία αλλά υπάρχει και η δυνατότητα του room service κατόπιν παραγγελίας. Το βράδυ θα απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στο τζάκι, με καλή μουσική.

Δωμάτια

Πολυτέλεια και υψηλή αισθητική χαρακτηρίζουν και τα έξι δωμάτια. Δυο deluxe δωμάτια, τρεις junior σουίτες, εκ των οποίων η μία στη σοφίτα με βεράντα στο ποτάμι, και μία master σουίτα με μπαλκόνι στο ποτάμι, σχεδιασμένα και επιπλωμένα με την φροντίδα των ιδιοκτητών. Χειροποίητες ζωγραφιστές ντουλάπες, φλωρεντιανά πολύφωτα και απλίκες, έπιπλα από γνωστούς οίκους αλλά και σπάνιες αντίκες, άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό, το οποίο συμπληρώνεται με χειροποίητα περσικά χαλιά στα σκούρα δρύινα πατώματα. Η θέα στη κατάφυτη όχθη με τα τεράστια πλατάνια ξεκουράζει μυαλό και σώμα.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, δωρεάν τηλέφωνο για αστικές και υπεραστικές κλήσεις, ασύρματη δωρεάν σύνδεση στο internet, LCD τηλεοράσεις, κρεβάτια king size με στρώματα και υποστρώματα αρίστης ποιότητας, ψυγείο-mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, επώνυμα φυτικά καλλυντικά.

Δείτε το Ξενοδοχείο Κόκκινο Σπίτι στο Site και στο Facebook

  • Στην περιοχή της Μπαρμπούτας στην εβραϊκή συνοικία της Βέροιας
  • Επιβλητικό αρχοντικό του 19ου αιώνα, χαρακτηρισμένο διατηρητέο μνημείο
  • Πολυτελής ξενώνας, στην καρδιά της Βέροιας, δίπλα στη πλατεία Ωρολογίου, με θέα το λόφο του Προφήτη Ηλία
  • Δωμάτια: αυτόνομη θέρμανση, Wi-Fi, LCD τηλεοράσεις, κρεβάτια king size, ψυγείο-mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, επώνυμα φυτικά καλλυντικά

Ολγάνου 10 Βέροια 59100 
Απαραίτητη κράτηση στο 23310 74440 ή μέσω email:info@kokkinospiti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: