Cocktail blog

Full Body Μασάζ ή Ρεφλεξολογία στο Kinetiks Therapy

Full Body Relaxation Μασάζ σε Πρόσωπο & Σώμα

Μία ολόκληρη ώρα χαλαρωτικού μασάζ, μέσα σε αρώματα αιθέριων ελαίων βιολογικής καλλιέργειας και στην απόλυτη ηρεμία που προσφέρει ο ολοκαίνουριος, άνετος πολυχώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση, νιώθοντας ξεκούραστο το σώμα σας.

Θεραπευτικό Deep Tissue Μασάζ σε Πρόσωπο & Σώμα

Μία ωριαία θεραπευτική συνεδρία, με στοχευμένες τεχνικές χειρομάλαξης, βαθιάς ανάτριψης και απελευθέρωσης, για απαλλαγή από τα χρόνια μυοσκελετικά συμπτώματα, από ειδικούς του Κέντρου! Απαλλαγείτε από τον πόνο, το βάρος και το σφίξιμο, νιώθοντας ξανά ευεξία και ευλυγισία σε ολόκληρο το σώμα σας.

Anti-Stress Ρεφλεξολογία

Στο Kinetiks Thearpy εφαρμόζεται Ρεφλεξολογία σύμφωνα με τη ζωνοθεραπεία κατά Fitzgerald, τη χαρτογράφηση της συστημικής αναπαράστασης σε πέλματα και παλάμες, για τις συνηθέστερες συμπτωματολογίες (αλλεργίες, αρθρίτιδες, κατάθλιψη, αϋπνία, ισχιαλγία, πονοκέφαλος, κλπ). Τι πιο χαλαρωτικό και ευχάριστο από τη θεραπεία που έρχεται μέσα από την μάλαξη και πίεση των κουρασμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών.

Kinetiks Therapy

Το Kinetiks Therapy είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης, ειδικό για την αντιμετώπιση παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος καθώς και συνδρόμων χρόνιου πόνου. Εδώ θα σας προτείνουν το κατάλληλο μασάζ που θα συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την αντιμετώπιση παθήσεων και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Υπεύθυνος του Κέντρου είναι ο Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης, Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και Ειδική Κατάρτιση στη Νευροψυχολογία από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ωράριο λειτουργίας και επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-14:00 και 17:00-20:00 
  • Κέντρο Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης, ειδικό για την αντιμετώπιση παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος, καθώς και συνδρόμων χρόνιου πόνου

Επιλογές:

  • Full Body Relaxation Μασάζ σε Σώμα & Πρόσωπο, 60’
  • Ρεφλεξολογία & Θεραπευτικό Μασάζ, 60’
  • Μασάζ Deep Tissue σε Σώμα & Πρόσωπο, 60’
  • 5 Συνεδρίες Anti-Stress Ρεφλεξολογίας, 30’/καθεμία
  • Τα μασάζ μπορούν να είναι αρωματοθεραπείας αν το επιθυμείτε
  • τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στο: 2315 314604 

Δείτε το www.kinetikstherapy.gr
Kinetiks Therapy
A
Αγγελάκη 35 Θεσσαλονίκη 54621 
Πως θα πάω?»
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: