Hλεκτρικές και υβριδικές Lamborghini

Ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, δήλωσε ότι τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα δεν τον έχουν «πείσει» λόγω κόστους και βάρους, όμως είναι ανοιχτός σε δοκιμές για όλες τις τεχνολογίες.Μπορεί σε συνέντευξη τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της LamborghiniStephan Winkelmann να υποστήριξε πως η υβριδική και ηλεκτρική τεχνολογία δεν έχει αγγίξει τα δεδομένα της ιταλικής φίρμας σε ικανοποιητικό βαθμό, όμως πρόσθεσε ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον.


Πιο συγκεκριμένα, ο Winkelmann ανέφερε ότι τα μοντέλα με υβριδικό ή ηλεκτρικό σύνολο κοστίζουν αρκετά για να βγουν στην παραγωγή, γεγονός που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα προς το παρόν. Επίσης, το βάρος τέτοιων οχημάτων είναι αυξημένο λόγω των μπαταριών. Από την άλλη βέβαια, παραδέχθηκε ότι τα σπορ αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν τις εν λόγω τεχνολογίες έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά και σίγουρα έχουν πολύ καλή προοπτική μελλοντικά.


Τέλος, ο Winkelmann τόνισε πως η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παραμένει προσηλωμένη στο δικό της DNA, που είναι τα ατμοσφαιρικά μηχανικά σύνολα, μιας και αυτό έχουν «αγαπήσει» οι πελάτες της, όμως διαθέτει «ανοιχτό πνεύμα» σε δοκιμές και επιλογές, γι αυτό στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε Lamborghini με υπερτροφοδοτούμενα plug-in hybrid μοτέρ ή ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να «απασχολεί τους πελάτες του σήμερα, αφού είναι προοπτική για το αύριο της εταιρείας» κατέληξε ο επικεφαλής των Lambo.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸