Cocktail blog

Hollywood;Μεγάλες γυναίκες με μικρούς άντρες

Julianne Moore & Bart Freundlich: 9 χρόνια διαφορά και 2 παιδιά. «Στην αρχή σκέφτεσαι: 'Πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσει μια σχέση με τόση διαφορά ηλικίας;'. Μετά, όμως, βλέπεις την εξέλιξή της και συνειδητοποιείς ότι τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καμία σημασία!», έχει δηλώσει η διάσημη ηθοποιός.


Η διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια αποτελούσε πάντα ένα hot θέμα συζήτησης. Κι αν η κοινωνία μας είναι πιο ανεκτική με την περίπτωση όπου ο άντρας είναι πολύ μεγαλύτερος από τη γυναίκα του, είναι βέβαιο ότι εξακολουθεί να δυσανασχετεί όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και η γυναίκα... ρίχνει κάποια χρονάκια στον άντρα της. Φαίνεται, όμως, ότι στους κύκλους των διασήμων τέτοια ζητήματα δεν αποτελούν ταμπού - όπως δεν αποτελούν φυσικά και πολλά άλλα «περίεργα» για εμάς τους κοινούς θνητούς. Ωστόσο, η πραγματικότητα της διεθνούςσοουμπίζ έχει αποδείξει ότι, όσο ασύμβατος κι αν φαντάζει έναςγάμος όπου η σύζυγος είναι πολύ μεγαλύτερη του συζύγου, τελικά μπορεί και να λειτουργεί καλύτερα. Ας δούμε, λοιπόν, τα ζευγάρια που αποτελούν τη ζωντανή μαρτυρία αυτού ακριβώς του είδους συμβίωσης! 


Mariah Carey & Nick Cannon: 9 χρόνια διαφορά και 2 παιδιά δίδυμα. «Πραγματικά νιώθουμε σαν αδερφές-ψυχές... Ποτέ πριν δεν αισθάνθηκα έτσι για κανέναν άντρα», έχει δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια. 

Joan Collins & Percy Gibson: 32 χρόνια διαφορά. Είναι ο 5ος γάμος της χολιγουντιανής ντίβας και ο πιο δυνατός στο χρόνο. Το μυστικό του, όπως λέει η ίδια: «Σεξ, σεξ, σεξ!».

Robin Wright & Ben Foster: 14 χρόνια διαφορά. «Με τον Μπεν έχουμε μια χημεία μοναδική... δεν υπάρχει καλύτερη λέξη για να το περιγράψω!», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Tina Turner & Erwin Bach: 16 χρόνια διαφορά και 30 χρόνια μαζί. «Αυτή, λοιπόν, είναι η ευτυχία για την οποία όλοι μιλάνε... είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζει κανείς!», έχει δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια. 

Hugh Jackman & Deborra-Lee Furness: 13 χρόνια διαφορά και δύο παιδιά. «Η επιτυχία μου δεν θα σήμαινε τίποτα απολύτως για μένα, αν δεν υπήρχαν στη ζωή μου η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αυτοί αποτελούν το κέντρο του δικού μου κόσμου!», έχει δηλώσει ο διάσημος ηθοποιός.

Melanie Griffith & Antonio Banderas: 3 χρόνια διαφορά και 1 παιδί (συν 2 παιδιά από προηγούμενους γάμους). «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, όταν γνωριστήκαμε ήταν η ηλικία μου. Αν και με ενόχλησε, είχε κάτι πάνω του που με τράβηξε», έχει δηλώσει εκείνη. «Είμαι ακόμα 
ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, και η οικογένειά μας είναι πολύ σημαντική και για τους δυο μας», έχει δηλώσει εκείνος.

Geena Davis & Reza Jarrahy: 15 χρόνια διαφορά και 3 παιδιά. «Έγινα μητέρα με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο, στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής μου», έχει δηλώσει η ίδια.

Denzel Washington & Pauletta Pearson: 4 χρόνια διαφορά και 4 παιδιά, σε ένα γάμο που σήμερα μετράει 31 χρόνια!

Katie Couric & John Molner: 7 χρόνια διαφορά.

Cher (τιμητική αναφορά!): Είναι ίσως η μοναδική σταρ με τους πιο πολλούς μικρότερούς της συντρόφους. Μερικοί από αυτούς είναι ο Tom Cruise (16 χρόνια νεότερος), ο Val Kilmer (14 χρόνια), ο frontman των «KISS», Gene Simmons (4 χρόνια), ο κιθαρίστας των «Bon Jovi» Richie Sambora (13 χρόνια), και ο νυν σύντροφός της, ο ποδηλάτης Tim Medvetz (24 χρόνια)!imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: