Cocktail blog

Melissa Jiménez;Η Ελληνίδα που μάγεψε με τη φωνή της το αμερικανικό «The Voice»

Η όμορφη Melissa Jiménez, που έλκει την ελληνική καταγωγή της από τη μητέρα της, εμφανίστηκε στο αμερικανικό «The Voice» και έκλεψε στην κυριολεξία τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στο τραγούδι «If I Ain’t Got You», της Alicia Keys! Η εκπληκτική φωνή της, έκανε τους δύο
coachs, Shakira και τον Usher, να γυρίσουν και να τη διεκδικήσουν ο καθένας για την ομάδα του. Μάλιστα το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της Melissa Jiménez, κράμα της ελληνικής και μεξικανικής καταγωγής της, εντυπωσίασε τόσο πολύ τη Shakira, που μίλησε μέχρι και ελληνικά για χάρη της! «Όπα, ευχαριστώ» και η Melissa απάντησε: «Όπα, ευχαριστώ πολύ».Τελικά, παρά τη φιλότιμη... προσπάθεια της Shakira, η Melissa δεν πείστηκε και αποφάσισε να ακολουθήσει την ομάδα του Usher!

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό της, η Melissa γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική. Ανατράφηκε από την Ελληνίδα μητέρα της Μαρία και τον Μεξικανό πατέρα της Horacio Jiménez. Από 14 ετών άρχισε να τραγουδά στην μπάντα του πατέρα της. Ωστόσο η μουσική εμπειρία της, ηχογραφήσεις στο στούντιο και πρόβες με τον πατέρα της, ξεκίνησαν από τότε που ήταν μωρό. Η Melissa γράφει τραγούδια και συνοδεύει τον εαυτό της με το πιάνο. Η μεγάλη αγάπη της για το χορό την ώθησε στο να κάνει μαθήματα μπαλέτου, μοντέρνου χορού, αφρικανικού χορού, mambo, και hip-hop. Η μητέρα της, Μαρία, έφυγε από την Ελλάδα, όταν ήταν μόλις 3 ετών.Παρόλο που τα videos του αμερικανικού «The Voice» δεν είναι «ελεύθερα» για προβολή στην Ελλάδα, απολαύστε τη μοναδική ερμηνεία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: