Το νέο nanoFLOWCELL QUANT e-Sportlimousine με 925 ίππους

Παρουσιάστηκε στη Γενεύη από την εταιρεία nanoFLOWCELL το νέο QUANT e-Sportlimousine, που είναι ένα concept, με προηγμένο σύστημα κυψελών καυσίμου που αποδίδει 925 ίππους και διαθέτει αυτονομία 600 χλμ.Στη Γενεύη παρουσίασε η nanoFLOWCELL το νέο QUANT e-Sportlimousine, ένα4θέσιο σπορ πρωτότυπο μοντέλο που αποτελεί –σύμφωνα με την εταιρεία- ένα «πολύ ειδικό τεχνολογικά όχημα», αφού κινείται με ένα προηγμένο σύστημα κυψελών καυσίμου και ηλεκτροχημικών ενώσεων. 


Ειδικότερα το σπορ μοντέλο έχει 5.250 χλστ. μήκος, ενώ όσον αφορά στη σχεδίαση του, το QUANT e-Sportlimousine φέρει μια αρκετά επιθετική μάσκα και τα εμπρός φωτιστικά είναι μικρά σε διαστάσεις και «τραβηγμένα» προς τα πίσω. Το πίσω μέρος -πολύ πιο φουτουριστικό- φέρει έναν διαχύτη, ο οποίος φιλοξενεί ένα τεράστιο φως ομίχλης τύπουFormula 1, ενώ η οροφή του εντυπωσιάζει με το… διπλό «καμπυλωτό» σχήμα. Επίσης, το 4θέσιο coupe διαθέτει δύο πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και 22άρες ζάντες αλουμινίου.
 Εσωτερικά, το νέο QUANT e-Sportlimousine διαθέτει μια μεγάλη κεντρική κονσόλα που περιλαμβάνει μια τεράστια ηλεκτρονική οθόνη, καθώς όλες οι λειτουργίες του πρωτότυπου είναι αυτοματοποιημένες, ενώ ξεχωρίζουν τα φινιρίσματα με επένδυση ξύλου.

Μηχανικά τώρα, το νέο QUANT e-Sportlimousine φέρει ένα εξελιγμένο σύστημα κυψελών καυσίμου, που σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να αποδώσει 925 ίππους και να δώσει στο μοντέλο τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ. Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά και τίποτα προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένο…

autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸