Samsung NX-2000 20-50MM Black

Η Samsung παρουσιάζει την εντυπωσιακή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή NX2000. Εξοπλισμένη με τον APS-C αισθητήρα ανάλυσης 20,3MP θα βγάλεις φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια ενώ οι προηγμένες δυνατότητες της όπως η άμεση αποστολή φωτογραφιών μέσω Wi-Fi θα σου λύσουν τα χέρια. Γρήγορη σε ταχύτητες κάνει λήψεις 8 φωτογραφιών το δευτερόλεπτο για να μην χάσεις ούτε στιγμιότυπο ενώ μπορείς να τραβήξεις και video Full HD! Τα έξυπνα φίλτρα, τα εφέ και η λειτουργία Smart Mode θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις λήψεις σου ακόμα πιο δημιουργικές.

20.3MP APS-C Sensor

Οι επιδόσεις του αισθητήρα APS C αγγίζουν αυτές μίας DSLR φωτογραφικής μηχανής. Αφού κάθε pixel ξεχωριστά λαμβάνει περισσότερο φως για χαμηλότερο θόρυβο, μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο καθαρά χρώματα.

Shutter

Γρήγορες ταχύτητες κλείστρου 1/4000 για καθαρές λήψεις κάθε κινούμενου αντικειμένου ακόμη και σε συνθήκες με έντονο φωτισμό.

Instant Sharing Wi-Fi

Μοιράσου τις φωτογραφίες σου με όλους άμεσα! Με την λειτουργία instant Sharing στείλτε φωτογραφίες μέσω Wi-Fi με πολύ γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς.

NFC

Με την τεχνολογία NFC της NX2000, σύνδεσε εύκολα και γρήγορα τη μηχανή σου στο smartphone ή το tablet σου, οδηγώντας τη φωτογραφία σε ένα τελείως νέο επίπεδο. Απλά τοποθέτησε τη συσκευή κοντά στην κάμερά σου και ενεργοποίησε το Samsung SMART CAMERA App.

Smart mode

Με τις έξυπνες ρυθμίσεις του Smart Mode, δώσε στις λήψεις σου ένα καλλιτεχνικό τόνο!

Λήψη 3D φωτογραφιών και Βίντεο

Κάντε τις εικόνες και τα βίντεο να ξεπηδούν από την οθόνη με το μοναδικό σύστημα τρισδιάστατης προβολής True 3D Creator.

Εγγραφή βίντεο 1080 30p Full HD

Με την δυνατότητα λήψης video Full HD θα κρατήσεις ζωντανές τις αναμνήσεις σου για πάντα και με το ξεχωριστό πλήκτρο λήψης Video δεν θα ξαναχάσεις ούτε στιγμιότυπο από τις σκηνές που θέλεις να βιντεοσκοπήσεις.

FPS

Δεν θα χάσεις ούτε ένα στιγμιότυπο από τα θέματα που θέλεις να βγάλεις. Με την δυνατότητα λήψης 8fps μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη από τις λήψεις σου.

ISO 100 – 25 600

Τώρα, μπορείς να βγάζεις ολοζώντανα πορτραίτα με απίστευτα χρώματα και λεπτομέρειες, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Smart Auto 2.0

Mε την λειτουργία Smart Auto 2.0 θα έχεις πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε λήψη. Συγκεκριμένα εντοπίζει έως και 16 διαφορετικές συνθήκες λήψης, αναλύει άμεσα τα βασικά στοιχεία της σύνθεσής και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις για βέλτιστα αποτελέσματα.

Smart Filter 2.0

Η εφαρμογή Smart Filter 2.0 θα μετατρέψει κάθε λήψη σε έργο τέχνης. Μέσα από μία σειρά φίλτρων όπως βινιετάρισμα, fish eye, προσομοίωση σκίτσου και άλλα επίλεξε αυτό που ταιριάζει στην φωτογραφία και στο στυλ σου.

iFunction

Το σύστημα i-Function κάνει εύκολη την αλλαγή των βασικών ρυθμίσεων της κάμερας μέσω ενός και μόνο πλήκτρου και του δαχτυλιδιού του φακού, το οποίο βρίσκεται επάνω στον φακό.

Adobe Photoshop Lightroom 4

Εφάρμοσε το Adobe Photoshop Lightroom 4 και οι φωτογραφίες σου θα μοιάζουν πραγματικά επαγγελματικές. Δες τα βίντεο που τράβηξες, κάνε τις όποιες απαραίτητες προσαρμογές, μετέτρεψε τα σε εικόνες, κάνε μοντάζ και επεξεργάσου τα ανάλογα με τις ανάγκες σου.




Γενικά
Τύπος
Mirrorless 
Επεξεργαστής εικόνας
DRIMe IV 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μέγεθος Αισθητήρα
23.5 x 15.7 mm 
Μέγιστη Ανάλυση
5472 x 3648 pixels 
Megapixel
20.3 MP 
Ταχύτητα Κλείστρου
30 - 1/4000 sec 
Ταχύτητα λήψης (σε fps)
8 fps 
Ταχύτητα λήψης (σε Jpeg)
30 Jpeg 
Ταχύτητα λήψης (σε Raw)
8 Raw 
Διαθέσιμες Θέσεις ISO
100 - 25600 
Διαγώνιος Οθόνης
3.7" 
Ανάλυση Οθόνης
1.152.000 
Κάλυψη Εικόνας
100 % 
Υποστήριξη αρχείων εικόνας
JPEG  MP4  Raw 
Τύπος Κάρτας Μνήμης
microSD 
Λειτουργίες
Χειροκίνητη εστίαση
Ναι 
Σταθεροποιητής Εικόνας
Οπτικός 
HDMI out
1xHDMI out 
High Definition Video
Full Hd 
Διαστάσεις και Βάρος
Βάρος
224 gr 
Πλάτος
11.9 cm 
Ύψος
6.45 cm 
Βάθος
3.5 cm 

plaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸